Tomteglass från Sia!

2
846

Siaglass från Slöinge strax utanför Halmstad är ännu ett företag som har hakat på trenden med ”säsongens smak”. Jag är ju både gottegris & hallänning, så det vore ju konstigt om jag inte provade Sias glassnyhet ”Tomteglass” som är en limited edition för julen 2017. Bara förpackningen skriker ju mitt namn, kolla bara  på den söta rosa glassnögubben med struttomteluvan och de små guldiga snöflingorna som pryder locket! 🙂

”Godissmak med marshmallows” står det att den ska smaka och det är nog ungefär så jag skulle beskriva den ljusrosa glassen, som nån sorts svåridentifierad jordgubbsgodissmak, precis som skumtomtarna! Glassen är len och gräddig precis som de flesta av Sias glassar och fylld med små vita minimarshmallows.

Så vad blir då omdömet? God!! Svarar ungarna i kör och slickar skålarna, helt ok säger jag som egentligen föredrar vaniljglass utan marshmallows. Dessutom känns det bra att den är lokalproducerad och gjord på (mestadels) svenska råvaror så det kommer nog slinka ner en och annan förpackning i min kundvagn när jag shoppar så länge den finns kvar i sortimentet… 😉

 

DELA
Föregående artikelADVENTSKALENDRAR FÖR VUXNA 2017 DEL 2
Nästa artikelLAKRITS BY BÜLOW- LYXKALENDER
Julpussar är en smällkaramell i bloggformat! Här får jag utlopp för all min julkärlek. Jag skriver om allt ifrån recept på julmat och -godis, till pysselinspiration, shoppingtips och trendspaningar! Välkommen att läsa!

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here