✨Skriven tillsammans med julklappsavdelningen på presenter✨

Jag vet inte hur det är med er, men jag har oftast svårast att hitta julklappar till dem som jag ALLRA HELST vill ge något grymt. Eller, för att förtydliga i julsammanhang: Dem jag älskar mest och vill kunna ge något lite kul, lite speciellt som de kanske inte unnar sig eller ens tänkt på att de vill ha. De vars julklappar man vill lägga lite tanke och tid till. Oooch, återigen, jag vet inte hur ni har det på jobb och/eller skola runt jul, men det sistnämnda brukar vara det jag har minst av i december.

(En av mina BÄSTA julklappar förra julen var exempelvis mina enhörningstofflor som jag fick av min lillasyster. Hon hade sett dem och vetat att de var gjorda för mig.)

Till mamma (eller pappa, eller vem som helst som uppskattar en snajdig dryckesbehållare, för den delen):

Länk: Fotomugg med satinglas
… för let’s face it: Mamma behöver en fin julklapp – hon är VÄRD att ha en stylish mugg med DITT rara plyte på.

Till någon som helt enkelt UPPSKATTAR sin kvällsdrink:

Länk: Whiskyglasen ”Diamanten”
Med en bättre prislapp än faktiska diamanter så känns detta ändå som en fin sak att ge någon som DU uppskattar, som i sin tur uppskattar a) snygga prylar och b) sin whisky.

Till en djurvän (eller bara någon som förtjänar gulliga inredningsdetaljer):

Jag menar, man bör bli glad av grejer som får eventuella gäster att säga ”aaaawww” eller åtminstone leverera ett leende.

För ornitologen som vet att det inte finns några genvägar till det perfekta ljudet:

Länk: aOwl – Bluetooth-högtalare från Kreafunk
Okej, okej. Målgruppen i rubriken är EN ANING smal. FÖRMODLIGEN så uppskattar andra också en rar uggla som kan bröla ut ens favoritmusik GENOM ÖGONEN.
Alltså… Nu när jag put it that way känner jag att jag själv vill ha en?

Till den som gillar vad man kan kalla för INSTAVÄNLIGA PRYLAR:

Länk: Strandfilt i form av Hamburgare, Pizza eller Donut
Länk: Hjärtformat paraply
Länk: Regnbågsskapare
Länk: Färgskiftande paraply
Länk: Uppblåsbara vattenleksaker, Anka eller Flamingo
Länk: LED-lampor för undervattensbelysning
Små saker som ger färg. Åt… LIVET! DET STORA ALLTET! Men framförallt ditt instagramflöde.

Till någon som gillar det mest magiska som finns (eller inte finns, om man frågar vissa):

Länk: Enhörningsspridare för strössel, salt eller peppar
Länk: Enhörningsmugg
Länk: Enhörningstejphållare och tejp
Det finns ingen åldersgräns för enhörningsprylar. Go wild! Ge hela familjen eller kompisgänget matchande enhörningsmuggar, vetja!!

Till någon som behöver påminnas om the force i vardagen:

Länk: Salt- och pepparkar, R2 units
Länk: Stormtrooper-väska
Det är en reflex i mig som gör att jag blir varm i själen av Star Wars-prylar och jag tror att alla andra som älskar filmerna känner ungefär likadant. Med andra ord: Det är närapå omöjligt att misslyckas med dessa.

Till den mest dränerande aktiviteten på julafton:

Länk: Maneki-Neko, vinkande katt
Länk: Självvattnande blomkrukor i djurformat
Länk: Paraply med Paris-silhuett
Länk: Glasögonfodral med djurmotiv
Länk: Badprodukter, ”Vinterglädje”
Länk: Ljuslyktan ”Merry Christmas”
Okej, ni kanske tillhör majoriteten och faktiskt gillar paketleken och då är ju det helt fantastiskt. Oavsett om ni är för eller emot den – här är några kul tips på grejer att föra med dig till den hetsigaste stunden runt julbordet.

Slutligen: Kanske något till dig själv – eller som ”gå-bort-present” – inför stundande PYNTDAGS?

Länk: Adventsljusstake för nedräkning

Länk: Exklusiv ljusstake

✨Det här inlägget är ett samarbete med Presenter

DELA
Föregående artikelLAKRITS BY BÜLOW- LYXKALENDER
Nästa artikelVEM VILL VINNA EN LAKRITSKALENDER?
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here