KLAPPAT & KLART – ÅRETS JULKLAPPAR

0
354
JULKLAPPAR

 

JULKLAPPAR & DAN FÖRE DAN.

Så var det bara några timmar kvar till årets stora dag och alla julklappar är inslagna och klara. I år körde jag ett tema för att det inte skulle bli för spretigt. Vitt, svart, guld och silver.  Hittade en pappersbok från Kikki.K i London för två år sen men har inte riktigt kollat i den. Nu när jag kollade på den upptäckte jag att den var full av fina klistermärken, julklappsadresser och annat bra att ha när en slår in julklappar. Det gjorde det också lättare att göra paketen vackra trots det enkla färgerna.

 

 

JULKLAPPAR UNDER GRANEN.

Det är inte så många julklappar under granen i och med att det bara är jag och Johan på julafton. I vanliga fall brukar jag iofs köpa massor ändå men vi har begränsat oss lite i år (trots det råkade jag visst köpa nån eller några extra idag när jag var på Apoteket/köpcentret för att köpa medicin) så det är relativt lite jämfört med tidigare år. Dock lättare att hålla ett tema med färre klappar.

 

julklappar

 

SLUTTAMPEN

Ja nu är vi inne på sluttampen. I morgon vid det här laget är nog alla klappar öppnade och vi är nöjda och glada. Fast tyvärr är vi båda fortfarande sjuka så det blir verkligen en lugn julafton utan några större ansträngande aktiviteter. Just nu önskar jag bara att jag blir frisk så att jag slipper hosta och känna mig svag och sjuk prick hela tiden. Börjar VERKLIGEN tröttna på den här envisa och jobbiga förkylningen.

Men nu ska jag återgå till kolla på Netflix och filmen Bright (med Will Smith, orcher och alver i en konstig blandning).

Återkommer i morgon med en julhälsning och ett tips inför juldagen ni INTE vill missa.

I morgon är det JUL!

/Heléne

DELA
Föregående artikel✨Slutspurten!✨
Nästa artikel✨🎁 Uppesittarkväll 🎄✨
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here