FOR THE LOVE OF JULTRÖJOR ☃️

0
342

 

Det här inlägget är ett samarbete med Jultröjbutiken.se

Hej kompisar!

Det sista man tänker på i början av april är förmodligen jultröjor, amirite? Ni sitter ju förmodligen och äter bottenskrapet i påskäggen när jag skriver det här.

bildkälla

HOWEVER! När det väl är dags att börja tänka på det (vilket ju vissa av oss gör betydligt tidigare än andra – just sayin’) så ligger det här inlägget här och väntar, på samma sätt som din fulfina jultröja gör, längst bak i garderoben (eller uppe på vinden eller i källarförrådet).

Viktiga egenskaper för en jultröja:

  • Mjuk och gosig: Den ska stråla av GOSIGHET.
  • Inte nödvändigtvis osmickrande, men figurnära passform är HELT out of the question.
  • Iögonfallande färger och mönster – diskretion finns inte i jultröjornas ordbok (om en sådan funnits).
  • Ska vara en vattendelare: Älska eller hata? En jultröja förtjänar mer än en axelryckning. Det ska vara PASSIONERADE reaktioner som frambringas!
  • Lika delar ful som ljuvlig. (Detta ligger förstås helt i dina ögon. Men det står väl i bibeln att man ska älska sin jultröja? Eller något i den stilen.)
Julväst från Jultröjbutiken.se
bild via jultröjbutiken.se

I Oktober fylls lagret på med årets kollektion hos Jultröjbutiken. CAN’T WAIT. ?❄️

DELA
Föregående artikelFRAM TILL NÄSTA JUL – BLOMSTERGÅRDEN
Nästa artikel8 MÅNADER AND COUNTING
Baby it's cold outside
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here