8 MÅNADER AND COUNTING

0
355
Julafton på Blomstergården

 

PRECIS NÄR VÅRBLOMMORNA BEHAGAR KOMMA 2018

Hoppar in för att hälsa på lite grann och påminna om att det minsann bara är åtta månader  kvar till julafton 2018. Jag kan inte påstå att jag längtar, det kommer nog dröja några månader. Men sen blir det ju dags att börja planera. Månaderna går ju så otroligt snabbt och innan vi vet ordet av så står vi där i september med våra valsedlar och rösträtter i ena handen och en bunts ihopsurrade ljusslingor från väl vald firma.

 

 

& förhoppningsvis får vi fira med lakrits i världsklass och champagne. Eller dränka sorgerna i desamma. Det duger fint till både ock tänker jag. (alltså vem kom på autokorrekt till  datorerna? Blir tokig.)

DELA
Föregående artikelFOR THE LOVE OF JULTRÖJOR ☃️
Nästa artikelJulspaning: Lagerhaus laddar för julen 2018!
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here