FRAM TILL NÄSTA JUL – BLOMSTERGÅRDEN

0
463

 

BLOMSTERGÅRDEN

 

 

NÄR DET ÄR MASSOR, MASSOR, MASSOR AV DAGAR FRAM TILL JUL.

I vanliga fall brukar jag ta blogguppehåll under våren och halva sommaren men i år kände jag för att väcka min gamla blogg till liv igen. För er som enbart är intresserade av jul är detta säkert supertråkigt men för er som gillar lite av varje, resor (i år blir det minst, Sälen, Barcelona och en hemlig destination i höst), odling (jag odlar redan chili så det står härliga till), fotografier, livet i allmänhet, både upp och nedgångar, kläder, inredning, trädgård etc. Ni får gärna följa mig på

BLOMSTERGÅRDEN

Jag säger inte att livet är rosor och champagne. För rosorna sticks ibland och champagnen är sällan gratis och kall. Men det kanske finns något annat där mellan raderna som fattar ert intresse. Eller så gör det inte det och då ses vi till jul igen.

Men nu stänger vi I LOVE CHRISTMAS. Låter henne vila upp sig för att komma tillbaka starkare och med lite mer skinn på näsan inför nästa säsong (well… det är faktiskt bara ett halvår tills jag börjar snegla på vad som komma skall).

DELA
Föregående artikelHEJ NYÅRSAFTON, HEJDÅ JULEN
Nästa artikelFOR THE LOVE OF JULTRÖJOR ☃️
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here