JULFILMER ATT SE PÅ TV OCH STREAMINGTJÄNSTER 2023

0
947
julfilmer 2023

 

GOD FILMDAG PÅ ER

Idag har jag gjort en lista med de julfilmer (och en serie) som jag tänker se fram till och med julafton. Tänkte att jag skulle dela med mig av den. Om ni vill så kan ni ladda ner bilden, skriva ut den och fylla i när ni sett filmerna. Listan är kanske mest för vuxna men det finns några barnvänliga filmer också.

Viktigast att se för mig är de första filmerna, Love Actually, The Holiday, Die hard, Tomten är far till alla barnen (min bästa svenska film, älskar den) och Ensam hemma. Men jag ska se alla på listan och jag ska nog börja idag om jag ska hinna med alla innan julafton, kommer ju inte se en per kväll direkt. Men det är nog det tidigaste jag har börjat med julfilmer- Jag vill inte börja mitt julande för tidigt för då tröttnar jag. Det räcker med att julblogga redan i augusti. Jag är inte en julälskare som vill ha jul hela tiden. För mig räcker det med två månader. Iaf i mitt eget hushåll.

Men film kan jag ju börja se för det är ju faktiskt mindre än två månader till julafton, nämligen 47 dagar.

Filmerna är från Netflix, Disney+, HBO, TV4 Play, SF Anytime, Viaplay

Hoppas ni gillar listan.

Tidigare julfilmsrecensioner

JULFILMER 2021 – MIN LISTA
DAGS ATT VÄLTRA SIG I LITE JULFILMER.

DELA
Föregående artikelJULEN HOS MIO 2023
Nästa artikelJUL MED ERNST TILLBAKA DEN 27:E NOVEMBER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here