JUL MED ERNST TILLBAKA DEN 27:E NOVEMBER

0
166
Jul med Ernst
Bild: TV4

 

EFTERLÄNGTADE NYHETER

Jul med allas vår Ernst är tillbaka i rutan hos TV4 den 27:e november. Fantastiska nyheter för alla julälskare. Jag kollar inte så mycket på Ernst i vanliga fall, inte för att jag tycker att han är dålig men jag är inte en fixartyp så det finns annat jag prioriterar. Men vid jul vill jag gärna räkna ner med Ernst. Och jag vet att det är många med mig som vill detsamma. Ett mycket juligt program med härlig stämning.

TIDIGARE PROGRAM

Tidigare har vi sett honom göra ljusstakar, julstjärnor, julgransdekorationer, julkransar m.m. Han har även tillagat kola med parmesan (ska tydligen vara gott), sill,  köttbullar, julskinka och mycket mer. Vad som kommer i det nya programmet får vi se den 27:e november. Jag ser fram mot pyssel, julig mat, mängder av Ernstcitat och allmänt bara väldigt härligt. Vill man redan nu se gamla avsnitt med Jul med Ernst finns det på TV4  och TV4 Play.

För övrigt i jul kan vi se Hela England julbakar (6:e nov) och Julens alla bak (12:e dec) i lite samma kategori.

 

DELA
Föregående artikelJULFILMER ATT SE PÅ TV OCH STREAMINGTJÄNSTER 2023
Nästa artikelÅRETS SNÄLLASTE KALENDER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here