JUL MED ERNST PÅ TV4.

0
369
ERNST

MYSMANNEN ÄR TILLBAKA.

Den femte december dyker Ernst upp i rutan igen. Han huserar som vanligt hos Tv4 och i år sänds programmen från Julita gård i Södermanland. Vi får tre härliga avsnitt med Ernst där han lagar julmat, lindar mandarinskal (för att komma i stämning) och julpyntar för fulla muggar. Härligt för alla Ernstälskare tänker jag. Jag har förstått att det är en vattendelare det där, om man gillar Ernst eller inte. Jag tycker att han är rätt mysig och framförallt duktig. Sen älskar jag ju hans citat, det finns väl ingen som levererar citat av hans kaliber. De är klockrena.

Hur som helst så blir det tre fullspäckade program bland vackra miljöer, snöfall och julstämning. Precis vad som behövs i början av december tycker jag.

Kommer ni titta?

 

 

 

DELA
Föregående artikelGRATTIS ALLA VINNARE I ADVENTSTÄVLINGEN!
Nästa artikelDAGENS BÄSTA BLACK WEEK-ERBJUDANDE.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here