GRATTIS ALLA VINNARE I ADVENTSTÄVLINGEN!

1
163

AND THE WINNERS ARE…

Tack för allt deltagande i adventstävlingen. Det var väldigt, väldigt svårt att plocka ut fem vinnare för det fanns så många bra anledningar till att vinna. Men syvende och sist så blev det fem personer som jag hoppas får en liten guldkant på sin jul i år. & alla ni andra, tusen tack för ert deltagande. Kanske dyker det upp nya tävlingar i framtiden.

Hör av er till mig ASAP (inte Rocky) med namn, adress, email och mobilnummer så skickar Vellingeblomman ut era vinster till er. Mailadressen hittar ni här under i beskrivningen.

 

TE-ADVENTSKALENDER

Emelie Brandén 

Hade så gärna velat vinna en tekalender Är höggravid med foglossning och allmänt less så i väntan på den lilla som ska komma i början av december (hoppas jag verkligen!) så hade det varit så fint med en så fin vinst att pigga upp en både som höggravid men också som ny mamma 

CHILI KLAUS

Lisa 

Jag tränar sakta men säkert upp mina smaklökar till att klara lite hetare smaker och jag blir både inspirerad och lite avskräckt av Chili Klaus chili-videos. Min svåger däremot bangar aldrig ett chili-test och drar sig inte för att föreläsa om de olika chilisorternas smaktendenser och styrkor. Så jag tänkte dela chili-kalendern med honom. Så kan jag äta godisarna med vindstyrka 0, medan jag kan skratta lite i smyg när han ska äta en godsak med smak av jordens undergång.

MOOMIN – LAKRITSKALENDER

Maria

Önskar mig Moomins adventskalender om jag skulle ha turen att vinna. Varje år ger jag med glädje kalendrar till mina barn, barnbarn, gudson och sambo. Skulle vara så mysigt att få en alldeles egen kalender i år, då jag efter 2,5 år fortfarande är sjuk och sjukskriven på heltid. Och Mumintrollen och lakrits är två av mina stora favoriter.

ADVENTSTJÄRNA

Hanna 

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den fina adventsstjärnan! Jag har nyligen flyttat 120 mil uppåt i landet för studier, så jag ska fira min första jul hemifrån i år. Som student räcker pengarna inte alltid till annat än det mest nödvändiga, så det skulle vara himla mysigt att kunna få dekorera med lite ljus i norrlandsmörkret!

ALFRED – ÅSAS TOMTEBOD

Louise Lundgren 

Jag önskar att få vinna den söta tomten Alfred.
Då jag som bor ända uppe i Lappland, inte har någon möjlighet att besöka Vellingeblomman annat än via Instagram och genom denna mysiga underbart juliga blogg.
Jag tror att denna underbart söta vett skulle gilla att komma hem till oss i dom lapplänska skogarna.
Mvh/ Louise

DELA
Föregående artikelVECKANS BÄSTA BLACK WEEK-ERBJUDANDE
Nästa artikelJUL MED ERNST PÅ TV4.
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Hej, och återigen tack! Jag har mejlat dig, men min dator har en vana av att krångla till saker så jag vet inte om det har kommit fram. Säg gärna till ifall du inte fått något mejl så försöker jag igen! 😋🎅🏻

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here