DAGENS BÄSTA BLACK WEEK-ERBJUDANDE.

0
280
black week

Innehåller adlinks

GOD MORGON.

Då kör vi ett ny Black Week-inlägg. Varje dag har de olika företagen massor av bra erbjudanden. Jag har samlat några av de som jag gillar och som jag tycker är användbara. Tryck på bilden nedan för att komma till butikerna.

Ett bra tips är att kolla på butikernas hemsidor varje dag för att se om något bra erbjudande dykt upp. Ett jag inte har med här nere men som jag vill uppmärksamma är att Åhléns har 30% rabatt på alla leksaker idag, inklusive LEGO. Det är en bra deal då LEGO är ganska dyrt (tycker i alla fall jag) men populärt. Så kika gärna in där om ni är ute efter leksaker.

Happy shopping!

black week black week

 

DELA
Föregående artikelJUL MED ERNST PÅ TV4.
Nästa artikelSMARRIGA CAKE POPS TILL JUL
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here