I SISTA MINUTEN HEXTER & BAINES

0
482
KLOCKA

Innerhåller Adlinks för Hexter & Baines

DET NALKAS MOT JU OCH NU SKA DE SISTA JULKLAPPARNA INHANDLAS.

Mitt bästa tips när man inte vet vad man ska köpa men har en rimlig slant att handla för är en Klocka! Både till män och kvinnor. Jag har två olika en med guld och en med svart läderarmband. modellen på bilden har en med brunt armband och en med randigt armband som är mer somrigt, seglaraktigt, Marstrand, Båstad, Visby.

 

klocka

MIN FAVORIT HEXTER

Min favoritklocka för mig själv är den här i ”guld” som känns gedigen men smäcker och otroligt stilren. Den brukar jag ta på mig på fest, när man har en ärmlös klänning och ett smycke är på sin plats. Till vardags använder jag min klocka från Hexter & Baines med svart rem plus vit urtavla. Passar till allt. & en man bör alltid ha en snygg klocka med brun rem.

Jag gillar dessa klockor för de kostar inte skjortan, de är inte överexponerade, de är klassiker i stil, bra kvalité och en klocka är alltid ett snyggt smycke.

 

klocka klocka klockaKlockor, liksom diamanter lasts forever. Klockor är oftast lite billigare bara. Så passa på attt inhandla den sista vackra julklappen och gör någon i din närhet glad.

HÄR kan ni kolla utbudet.

Glad tredje advent!

 

DELA
Föregående artikelDAGENS JULKLPPSTIPS – LUCIA TILL ÄRA
Nästa artikelATT INTE VARA SÅ JULIG ÄN.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here