ATT INTE VARA SÅ JULIG ÄN.

0
382
juligt

JULIG, SMULIG, KULIG, STRULIG.

Ja, vad ska jag säga, detta MÅSTE vara mitt sämsta julår, någonsin. & jag kan skylla på katter, flytt, trötthet what ever men sällan har jag haft så lite julkänsla. Men en oklädd gran, det tackar vi katterna för, som kommer vara barrfri före jul (Kungsgran), grått ute, inte haft någon lust till att göra julgodis, och som ett brev på posten kom huvudvärken från hell igår och har vägrat ge med sig. Så efter en sömnlös natt är jag som en zombie. Inte så julig. Kanske ordnar det upp sig nu, huvudvärken har släppt lite. Tänkte dopa mig med koffein, frisk luft och Panodil som inte verkar göra varken till eller från.

GRINCHEN.

Ja, jag känner mig lite som Grinchen. & på många sätt är det inte så konstigt men bara så tråkigt. Jag vill vara pigg, baka lussekatter, göra alla mina julgodisar etc. Det enda jag faktiskt är klar med är julklapparna. De är iaf inköpta.

juligt

 

ETT FÖRSÖK TILL JULIGHET.

Lite julsaker är framplockade, stjärnor och ljusslingor är uppsatta (mest tack vare Marcus). Jag har pysslat med nötknäppare, minigranar och Sonny Angels. Jaja, det blir ju jul ändå. Och vi har ätit julmat ett par ggr. Samtidigt har katterna snart varit uppe i toppen av granen. (Jag skojade lite om att i år kommer vi ha tre färger i julgranen; svart, grått och vitt.) De har vält ut den stora krukan med Amaryllis ett par gånger, balkongen med alla fårskinn ser mer ut som en förskoleskola där 20 ungar härjat fram.

Men som sagt, det blir ju jul ändå. & jag inser att jag klarar mig utan de där 20 godissorterna, den perfekta granen, det perfekt pyntade hemmet. Och om det är barr på golvet så är det bara att dammsuga upp. & vem minns detta om hundra år?

Nu ska Grinchen försöka vara mindre Grinchig, mer julig, rycka upp sig och vara tacksam för att min huvudvärk från hell verkar stiga mot jorden så att jag blir lite stabil och orkar tänka utan smärta.

julig

julig

DELA
Föregående artikelI SISTA MINUTEN HEXTER & BAINES
Nästa artikelJULIG SYRLIG DRINK Á LA SPRITZER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here