DAGENS JULKLPPSTIPS – LUCIA TILL ÄRA

0
208

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. Klocka black oak / 2. Golden glamour / 3. Pyjamas / 4. Black opium parfym / 5. Giorgio armani si parfym / 6. Voluspa giftset / 7. Sminkborstar

Så var det plötsligt Lucia och en av mina favoritdagar. Älskar stämningen. Lucia brukar ju oftast vara en tjej så dagens julklappstips blir till tonåringen eller den unga kvinnan. Personligen älskar jag att lyxa till det med doftljus och Voluspa är ju def ett av de bästa märkena. Sen skulle jag gärna mysa omkring i den här silkiga pyjamasen och bara dofta Opium.

Sminkborstar kan man ALDRIG ha för många av. Jag gör av med mina tid och otid men vissa har jag haft alldeles för länge. Jag kan ju tvätta dem men orka… 🙂 Latmasken i mig har pratat. Så dagens julklappstips till mig själv är köp nya sminkborstar!

DELA
Föregående artikelLUCIA DU SANKTA – HÄR TÄNDA SINA LJUS
Nästa artikelI SISTA MINUTEN HEXTER & BAINES
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here