HÄRLIGA PEPPARKAKSKULOR

0
562
pepparkakskulor

MUMSIGT TILL JUL

Så var det dags för en recension igen. Jag fick tag i en påse Pepparkakskulor förra veckan och tog givetvis tillfället i akt att testa dessa härligheter. Min första reaktion var att de var lite stora. Det var lite svårt att veta om jag skulle stoppa in hela i munnen eller om jag skulle bita av. En hel blev lite för mycket och en halv lite fjuttigt. Dock var de väldans goda, lite som Malteser men inte lika spröda. Chokladen är god och pepparkakssmaken helt lagom. Dessutom knastrar kulorna precis som med en riktig pepparkaka.

Efter första påsen var jag nöd men inte helt övertygad. Dock fick jag tag i en ny påse i helgen och kunde inte låta bli att köpa hem den. Den slukade jag tydligen i en hast… Ruskigt beroendeframkallande. Den här påsen med Pepparkakskulor hade mer lagom stora kulor, vilket passar mig bättre. Eller så hade jag helt enkelt vant mig vid storleken. Goda var de hur som helst, lite för goda. En hel påse slank ner lite för lätt. Vilket i och för sig är ett bra betyg.

Jag skulle definitivt inte skämmas för att bjuda mina vänner på dessa ljuvligheter. Tycker att det är en lagom blandning av choklad och pepparkaka. Dock är påsen ganska liten och priset ligger på strax över 20 kr. Vilket gör att det blir lite dyrt om man vill bjuda på dessa under en glöggtillställning eller så. Då behövs det nog flera påsar. Men innehållet är klockrent.

Pepparkakskulor från Göteborgskex får ❤️❤️❤️❤️

Fler recensioner: Marabou Pepparkaka

DELA
Föregående artikelADVENTSKALENDRAR FÖR BARN
Nästa artikelVELLINGEBLOMMAN – TOMTEBYN 2019
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here