MARABOU PEPPARKAKA

0
385
pepparkaka

 

MMM…

I år tänkte jag recensera lite julsmaker och jag börjar med en choklad som jag haft lagom stora förväntningar på. Marabou Pepparkaka. Jag hittade min på Hemmakväll och passade så klart på att köpa hem en för att testa.

Jag gillar Marabou men föredrar den med saltlakrits. Men i jul kan Pepparkaka definitivt bli ett bra komplement. Chokladen har den rätta crunchen av pepparkaka och tydliga toner av pepparkakskryddor. Det tar inte över utan blandas väl med chokladsmaken. Dock känner jag inte att jag vill äta så många bitar, vilket i och för sig är bra 🙂 En bit då och då blir alldeles utmärkt.

Funderar på hur den är att göra julgodis på, det är något jag måste prova i jul känner jag. Blir smält Marabou Pepparkaka len eller smulig? Gissar på det senare. Tänker dock att den kan vara väldigt god att göra tex cake pops på. Det får bli årets test tror jag.

En god choklad i små doser. Ingen kioskvältare men helt ok. Marabou Pepparkaka får ❤️❤️❤️ av mig.

 
 

DELA
Föregående artikelSnart jul – men först Halloween!
Nästa artikelLYXIGA ADVENTSKALENDRAR FÖR VUXNA – 2
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here