ADVENTSKALENDRAR FÖR BARN

0
1173
adventskalendrar för barn

Inlägget innehåller annonslänkar

 

ROLIGA ADVENTSKALENDRAR FÖR BARN

Om lite drygt en månad är det dags att öppna första luckan i adventskalendern och jag tänkte tipsa om lite adventskalendrar för barn som finns ute i butikerna. Det börjar bli hög tid att införskaffa den kalenderns man vill ha så att de inte tar slut.

PS. Såg att Stor&Liten.se har 15% på leksaker, det inkluderar även Adventskalendrar. Så passa på. Erbjudandet gäller tom måndag den 28:e oktober. Mer info hosStor&Liten.se

Vi kikar.

 

adventskalendrar för barn

 

PAW PATROL ADVENTSKALENDER 2019

Räkna ner dagarna till jul med denna adventskalender, julkalender, från populära Paw Patrol. 24 luckor med överraskningar i form av små figurer och tillbehör. Med en ny leksak per dag känns tiden fram till julafton extra rolig. Garanterat en succé för alla Paw Patrol fans.

Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten och nu kan du rädda dagen! I nattens mörker, i dagens ljus, kommer Paw Patrol alltid att tjäna Adventure Bay!

Innehåller 24 figurer/tillbehör (bland annat Skye, Chase, Everest, Rubble, Marshall, Rocky, gran, snögubbe och andra vänner från serien).

Paw Patrol adventskalender. 279 kr hos Babyland.se

 

adventskalendrar för barn

 

LEGO STAR WARS ADVENTSKALENDER 2019

Gör dig redo för julskoj med LEGO Star Wars adventskalender 2019. Bakom de 24 luckorna hittar du Star Wars rymdskepp, coola minifigurer och till och med några överraskningar med jultema! Det finns också en utvikbar lekmatta där du kan iscensätta äventyr på Ahch-To Island. Med årets kalender kommer julen snabbare än det tar dig att bli kär i en porg!

Låt alla fans vakna upp till en galaktisk överraskning varje dag i december med 75245 LEGO Star Wars adventskalender 2019. Bakom varje lucka finns en byggbar Star Wars karaktär, ett rymdskepp, ett fordon eller något annat samlarföremål, plus 2 exklusiva LEGO figurer med jultema. När du har öppnat alla luckor finns det en utvikbar lekmatta med en färgglad scen från Ahch-To Island som låter barn skapa episka Star Wars äventyr. Denna adventskalender för barn är en perfekt Star Wars present och ett roligt sätt att få barn att se fram emot julen.

Lego Starwars adventskalender 319 kr hos Stor&Liten.se

 

 

MUMIN ADVENTSKALENDER 2019

Årets Mumin-julkalender i spännande, sexhörnig utformning, med Mumintrollet och Snorkfröken som förgyllda figurer för att fira att detta är Muminjulkalender nummer tio!

Kalendern innehåller 24 överraskningar i form av både muminfigurer och möbler i plast. Temat är Emmateatern och baksidan av kalendern går att vika ut till en teaterscen, där figurerna spelar teater eller kollar på föreställningen.

Mumin adventkalender 329 kr hos Babyland.se

 

adventskalendrar för barn

 

PLAYMOBIL ADVENTSKALENDER – TOMTENS BESÖK I LEKSAKSAFFÄREN 2019

Den vänliga snömannen välkomnar mor och barn vid ingången till den festligt dekorerade leksaksbutiken. Pojken ser sig storögt omkring i butiken. När han kommer till tomten räcker han över önskelistan. Nu kan julen komma!

Sedan många år förkortar de älskade adventskalendrarna från Playmobil väntan inför julen. Tack vare det detaljrika innehåller blir de 24 dagarna fram till julafton en upplevelse. Vid julens slut har en egen liten spelvärld skapats som passar in i den befintliga Playmobil-samlingen.

I adventskalendern ”Julafton i leksaksbutiken” kommer tomten på besök i leksaksbutiken och uppfyller barnens alla önskelistor. Vid disken hjälper den snälla expediten till med att hitta rätt julklappsöverraskning. Adventskalendern från Playmobil gör tiden fram till jul rik på upplevelser och glädje med ett besök i den magiska leksaksbutiken med många julklappar, jultomte och en snögubbe framför dörren.

Playmobil adventkalender, 299 kr hos Stor&Liten.se

 

adventskalendrar för barn

 

LEGO FRIENDS ADVENTSKALENDER 2019

Bygg upp spänningen inför julafton med hjälp av dina vänner från Heartlake City. Gör en ny modell varje dag fram till julafton och visa upp den i ditt rum eller häng den i granen. Den här adventskalendern innehåller julöverraskningar och små gåvor som påminner om dina LEGO Friends favoriter.

Hjälp din lilla byggare att göra sig redo för julen med LEGO 41382 Friends adventskalender. Bygg och räkna ner dagarna till jul och låt ditt barn öppna en ny lucka varje dag. Bakom de 24 luckorna finns coola byggbara presenter från Heartlake City-världen. De skapar julstämning i barnets rum, eller i julgranen om du knyter i band. Innehåller minidockan Mia, 2 pingviner, 2 robotar, en hamster och en snögubbe.

Lego friends adventskalender, 219 kr hos Stor&Liten.se

 

adventskalendrar för barn

 

BRIO ADVENTSKALENDER 2019

Räkna ner dagarna till julen med en liten överraskning varje dag! Här har du BRIOs advenskalender 2019 som bildar ett litet tågset med sina tillbehör som du kan leka med i sig själv eller kombinera med andra delar från BRIO World. Allt trä i produkten är liksom allt annat trä från BRIO numera FSC-certifierat.

Brio adventskalender, 299 kr hos Stor&Liten.se

 

adventskalender

 

PIXI ADVENTSKALENDER 2019

24 härliga Pixiböcker i en rolig julkalender, vackert illustrerad av Jan Lööf. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vardagsberättelser och mycket mer. Med en Pixikalender får barnen läsupplevelser som varar hela december!

Pixi adventskalender, 179 kr hos Stor&Liten.se

 

barbie adventskalender

 

BARBIE ADVENTSKALENDER 2019

Denna Barbie adventskalender innehåller 24 dagars överraskningsgåvor.
Barnen upptäcker Barbie dockan på första dagen, klädd i en silver- och rosa version av sin klassiska baddräkt!
Sedan öppnar de varje dag – under de kommande 23 dagarna – en ny present som kan vara dockkläder, tillbehör eller berättande!
Festligt mode för Barbie docka inkluderar en silvrig jacka och byxor, en svart topp med rosa rosett, en lång rosa kjol och en svart ruffle kjol.
Mer än 10 luckor har skor, smycken, plånböcker, hårtillbehör (inklusive en rosa hårförlängning) och en fjäderaktig boa.
De återstående överraskningarna glädjer sig med leksaksbitar som inkluderar husdjur – det finns en valp och en kattunge för djurälskare att leka och njuta av kul med djurvänner.
Barnen hittar också en ring i barnstorlek med ett silver- och rosa hjärta som de kan bära när de klä sig ut!

Barbie Adventkalender, 279 kr hos Stor&Liten.se

 

adventskalendrar för barn

 

LEGO CITY ADVENTSKALENDER 2019

Fira i 24 dagar med de spännande överraskningarna som väntar på dig i leksetet LEGO City adventskalender! Öppna en ny lucka varje dag och upptäck vad som finns bakom den. Är det ett unikt fordon, en ny julgran eller kanske jultomten? Öppna luckorna så får du se!

Ge ditt barn ett roligt sätt att komma i julstämning med leksetet LEGO City 60235 adventskalender. Det innehåller 24 olika byggbara presenter, en för varje dag fram till julafton, som en snöskoter, snöfort, curlingset, eldstad, gungstol, teleskop och mycket mer. Denna adventskalender innehåller 7 minifigurer och en grönlandshundfigur.

Lego City Adventskalender, 219 kr hos Stor&Liten.se

 

adventskalendrar för barn

 

PYJAMASHJÄLTARNA ADVENTSKALENDER 2019

Paketerat i en julkalender hittar du 24 minileksaker från populära pyjamashjältarna. Bakom varje lucka fram till julafton kommer du att hitta spännande överraskningar som du sen kan leka med tillsammans i en cool Pyjamashjältarna värld! Finns flera olika figurer bland annat Kattpojken, Ugglis och Gecko samt Romeo, Natt Ninja och Måntjejen och många fler. Från 3 år

Pyjamashjältarna adventskalender, 199 kr hos Stor&Liten.se

 

fotbollskort

 

FOTBOLLSKORT ADVENTSKALENDER 2019

En adventskalender för den fotbollsfrälste med hela 120 fotbollskort från Champions League säsong 2019/2020. Minst ett av korten är ett garanterat limited edition-kort som inte finns någon annanstans än i denna adentskalender. Korten passar i samlarhäftat från samma säsong.

Fotbollskort adventskalender, 299 kr hos Stor&Liten.se

 

 

DELA
Föregående artikelJULENS HOS HEMTEX 2019
Nästa artikelHÄRLIGA PEPPARKAKSKULOR
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here