GRUNDEN TILL VACKRA JULKLAPPAR.

1
766
julklappar

Inlägget är reklam för Lagerhaus.se och innehåller annonslänkar

 

JULKLAPPSPAPPER, SNÖREN OCH BOXAR HOS LAGERHAUS.

När det kommer till julklappspapper, boxar, påsar och snören så är Lagerhaus mitt numero uno att gå till. Pappret är av bra kvalité, jag älskar satinbanden och sammetsbanden, boxarna är perfekt för otympliga julklappar eller om jag inte vill att det ska synas vad det är i paketet. Ofta köper jag påsar att ha när jag ska gå på fest och vill ha med mig någon present. På Lagerhaus hittar jag det mesta helt enkelt.

Jag brukar köpa fyra presentpapper för 99 kr och komplettera med snören, där jag får tre snören till priset av två. Sen köper jag två-tre boxar och en till två julklappspåsar. Boxarna sparar jag år efter år och använder när det passar in i min paketvision, eller vad jag nu ska kalla det. Med den grunden kan jag fixa de flesta julklappar lätt och enkelt.

Sen köper jag några extra papper och snören när jag hittar sådana som jag verkligen gillar. Men jag försöker hålla något slags tema när det gäller färg eller utsmyckning. Tycker att det blir så vackert under granen på så sätt.

Men vi tittar lite på vad Lagerhaus har att erbjuda!

 

JULKLAPPAR
Grönt randigt papper Rött randigt papper Papper med granarIsbjörnspapperHolografiskt papperGuldigt, glittigt papper

 

JULKLAPPSPAPPER

Jag är barnsligt förtjust i glittriga och glammiga paket så dessa julklappspapper från Lagerhaus kommer jag definitivt klicka hem. Sen brukar jag alltid köpa ett rödvitrandigt papper eftersom jag vet att det går åt, det kan vara mitt favoritpapper alla kategorier och håller år efter år. Men Lagerhaus har givetvis flera olika sorter och troligtvis något för alla.

 

julklappar
MetallicsnöreSvart matt snöreSidenband (koppar)Rött matt snöre Sidenband (rött)Sammetsband (rött)Sammetsband (grönt)Glittrigt snöre

 

JULKLAPPSSNÖREN

Om jag mot alla förmodan inte hittar papper hos Lagerhaus så köper jag garanterat flera (om inte de flesta) av mina snören och band här. Priset är fantastiskt, det finns många vackra snören och de uppfyller mina krav på hur ett bra snöre/band ska se ut. Mina julklappar får alltid en extra vacker touch med hjälp av sidenband och matta snören.

 

PaketetiketterPaketetiketterGuldig lådaPaketdekorationLåda med GranarRöd glittrig låda

 

BOXAR OCH DEKORATIONER

Som jag skrev innan så brukar jag köpa ett par lådor varje år till julklappar som är otympliga eller lättavslöjade. Eftersom jag kan återanvända dem tycker jag att det är en bra investering. & jag gillar att det blir lite den där amerikanska känslan av julklappar, ni vet den där man knyter upp ett snöre och lyfter av toppen på en låda. Förr i tiden slog jag in lådor i presentpapper för att få till det på samma sätt men det är väldigt tidskrävande. Nu köper jag mina färdiga.

 

Presentpåse sammet ( grön)Presentpåse sammet (röd)Röd påse God JulRöd påse JulstumpaRandig påseRosa påse

 

PRESENTPÅSAR

Presentpåsar använder jag främst när jag ska på julmingel, glöggfesten eller vill ha med mig en liten present till någon som jag ska hälsa på. Jag brukar komplettera med silkespapper att dekorera med på toppen. Dels för att dölja innehållet och dels för att det är vackert. Det blir helt enkelt en väldigt trevlig gå-bort-present.

Så tänker jag kring mina julklappar och jag hoppas att ni fick lite bra idéer och uppslag till era julklappar. Have fun!

 

 

DELA
Föregående artikelJULEN STARTAR NU!
Nästa artikelPANIK I TOMTEVERKSTAN – ÅRETS JULKALENDER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here