GRANIT JULEN 2021

0
979
Granit julen 2021

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

STILRENT OCH GEMYTLIGT FRÅN GRANIT

God söndag kära julälskare. Idag blir det bilder från Granit som just släppt sina julbilder för julen 2021. Som vanligt väldigt vackra bilder och vackra detaljer. Detta kan jag göra något av, speciellt om jag lägger till mina egna röda detaljer, det skulle bli en härlig jul. Det var så otroligt många bilder och jag försökte avgränsa mig men det gick sådär. Tur att jag kan bildredigera i Photoshop så att jag fick ihop lite kollage, då blir det inte lika ”många” enskilda bilder. Låt oss kika.

 

Granit julen 2021

Granit julen 2021Granit julen 2021

 

VACKERT DUKADE BORD

Det här gör de ju så bra, vilka fantastiskt vackra bord. Både nyårsbordet och julborden. Granits signum är ju svarta, vita, grå, beiga produkter, eller nyanser i närheten och det här är inget undantag. Om man inte är så förtjust i rött så tycker jag att man ska spana in detta. Det är lite roligare än att ha ett helt vitt bord och mer modernt än ett klassiskt rött. Eller så kanske man vill variera bordsdukningen mellan juldagarna. Rött på julafton och lite dovare på juldagen och annandagen. Hur som helst är det härlig inspiration inför jul- och nyårsdukningen.

Här ser vi ett rustikt porslin i en murrig blågrön färg som blir väldigt vacker omkring med en mörk servett och en servettring i trä. Jag gillar även de breda låga (låga i själva glaset) glasen och den vackra ljuskronan. Eller varför inte den maffiga ljusstaken i nedersta bilden?

 

Granit julen 2021 Granit julen 2021 Granit julen 2021

 

SMÄCKERT & RUSTIKT

Jag älskar Granits glögglas! Gillar de där tunna glasen så himla mycket, de är goda att dricka ur. Och här finns det flaskor så att man kan att tappa sin egen glögg. Och varför inte namnge glöggen med hjälp av en smidig dymo? Blir både snyggt och effektfullt.

Här ser vi också väldigt rustika ljusstakar och den låga runda känner vi igen från bla Ferm Living. Jag kan tänka mig den svarta ljusstaken för datumljus (och ljuset), gillar den där utformningen på ljusstakar till jul. Den bronsfärgade ljusstaken är maffig och kräver sin plats vilket passar bra som kontrast till det smäckra och ljusa.

 

Granit julen 2021

 

EN HEL HYACINTARMÉ

”Hö, hö, en hel tomtearmé!”. Känner ni igen? Det är ett citat från Trolltyg i tomteskogen. När trollen hittar massa svampar med röda hattar och som de misstar för små tomtar. Det här är så fint och något jag sett redan innan men kan inte komma ihåg varifrån. Jag har bloggat om det men hittar det inte nu. Typiskt. Men ja, det här kan jag tänka mig, att fylla hela fönstret med en rad hyacinter. Tänker att det skulle dofta helt underbart och var fint.

 

Granit julen 2021 Granit julen 2021

 

HÄR VAR DET LJUS, HÄR I VÅRT HUS…

Granit erbjuder flera vackra adventsstjärnor och ljusstakar. I år tittar jag lite extra på den stora grå stjärnan som jag tycker är väldigt fin. Men jag håller mig personligen till vita stjärnor och här ser vi bland annat fina varianter på de populära Snöblomma och Oslo från Watt & Veke. Många företag har varianter på dessa och det tycker jag är trevligt, då finsn de i lite olika utföranden och prisklasser. Alla har inte råd med adventsstjärnor för många hundra kronor.

Adventsljusstakar finns i alla dess former. Jag föredrar de spetsigare ljusstakarna hemma hos mig men i princip gillar jag alla. Den lilla adventsljusstaken med luciafigurer känner vi igen sen förra året. Framför allt passar en fint i ett barnrum kan jag tycka.

 

Granit julen 2021 Granit julen 2021 Granit julen 2021
FINFINA JULKLAPPSPAPPER OCH JULGRANSDEKORATIONER.

Vilka fina julgransdekorationer! Vill ha flera av dem och speciellt de små solarna, eller vad jag ska kalla dessa. Men gillar faktiskt alla, Granit har en väldigt bra julkollektion i år, mycket som faller mig i smaken.

Jag har faktiskt gjort en liknande paketkalender för några år sen, men inte alls lika snygg. Jag har dessutom använt dymo från Granit till mina julklappar något år, det blev jättesnyggt. Är man bara lite kreativ kan man bygga granar, lägga mönster och skriva söta saker. Superkul att dekorera med.

HÄRLIG KOLLEKTION

Ja, julkollektionen från Granit är verkligen helt fantastisk. Som jag skrev innan så gillar jag mycket, kanske till och med allt. Jag gillar Granit som affär också, tycker det är så trevligt att gå där och flanera och köpa lite smågrejer här och där. T.ex har jag köpt mina utelampor på Granit, superbra kvalité. Julkollektionen finns tillgänglig i butik och på webb den 28/10-2/1. Om mindre än en månad kan ni alltså shoppa loss. Enjoy!

 

DELA
Föregående artikelJULEN HOS FERM LIVING 2021
Nästa artikelGRÖNT OCH SKÖNT HOS PLANTAGEN JULEN 2021
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here