JULEN HOS FERM LIVING 2021

3
355
Ferm Living julen 2021

 

VACKRA DETALJER FRÅN DANSKA FERM LIVING

Så var det dags att presentera ännu en dansk, denna gången Ferm Living. Företaget startades 2005 och första produkten var en tapet och sedan dess har företaget utvecklats till ett erkänt designföretag som idag säljer allt från juldekorationer till möbler. Ferm har en bra kombination av mjuk, rakt, kvalité och lekfullhet. Och givetvis är det, som med nästan all dansk design, väldigt skandinaviskt. Men låt oss titta.

 

Ferm LIving julen 2021 Ferm Living julen 2021 Ferm Living julen 2021 Ferm Living julen 2021 Ferm Living julen 2021 Ferm Living julen 2021 Ferm LIving julen 2021

 

GRANDEKORATIONER

Ferm Living är duktiga på grandekorationer och här finns mycket som jag gillar. Och jag har, som jag nämt innan, en vännina där det här skulle passa utmärkt hos, det går hel i hennes färger. Jag gillar främst de genomskinliga kulorna med innehåll, de vackra korgarna och de gulliga små textildekorationerna med danskt motiv. Jag hade absolut kunna tänka mig ett danskt våningshus i granen.

 

Ferm Living julen 2021 Ferm Living julen 2021

 

VACKERT TILL HUS & BORD

Ljus finns det såklart hos Ferm Living denna jul och precis som hos vissa andra danska designhus ser vi att det lite mer höstiga brunbronsiga finns med. Och en stark trend i år är de skruvade ljusen, så mycket skruvade ljus som i år var det länge sen jag såg (kanske 80-talet?). Jag gillar främst datumljuset, tycker designen är jättefin och jag gillar den ljusare av de två mest. Ljusstakarna är gedigna och tidlösa men jag hade valt den svarta som finns att beskåda i webbshoppen.

För övrigt gör Ferm Living mycket textilier. Vackra linnedukar, kökshandukar, servetter etc. Allt i en ganska sval färgskala som får vara canvasen när vi dekorerar vårt julbord.

Vad tror vi om det här? Är det något ni kan tänka er anamma i er julstil? Jag hittar små godbitar men över lag är det en bit ifrån hur jag tänker mig julen. Men det är ju det som är så bra, man behöver inte köpa hela konceptet utan kan plocka russinen ur kakan. Perfekt!

 

DELA
Föregående artikelBLOSSA 21 – MED SMAK AV VALENCIA
Nästa artikelGRANIT JULEN 2021
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

3 KOMMENTARER

  1. Så fint! Passar så väldigt mycket hemma hos mig – min stil. Ska genast in och kolla deras hemsida. Tack så mycket för tips och inspiration!

  2. Allt är väldigt fint och lantligt rustikt, en stil som jag gillar. Färgerna är också vackra på bilderna, men känns mer höstiga än juliga för mig. Personligen skulle jag ha valt rött istället för brunt, hehe.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here