GLAD ANDRA ADVENT

0
181

 

SÅ VAR ANDRA LJUSET TÄNT – ANDRA ADVENT

Nu närmar julen sig med stormsteg, bara 18 dagar kvar till julafton. Jag försöker jula till det så gott det går enligt rådande rekommendationer och restriktioner. Därför blir det mest julmys hemma. Jag äter lussekatter, dricker julkaffe, bakar saltlakritskola.

I veckan tänkte jag göra cake pops utan pinne, nya lussekatter (de är försvinnande goda), havregryn blandat med marabou mjölkchoklad. Och om jag orkar så får det bli mina favoriter bounty. De är lite mer avancerade. Sen ska jag knuta ihop några påsar med smått och gott och ge till de människor jag tycjer förstjänar det och som har varit här för mig i år. Tyvärr kan jag inte skicka ut till er men det hoppas jag att ni har överseene med.

Men det kanske kan ge ett tips på hur man kan göra.

 

 

Nu ska jag vila en stund, dagen startade tidigt då jag blivit nattmatte åt en söt liten hund på området. på ut vi 23 för kisspromenad och ut 07.45 för en långpromenad. Det är jätteskön skönt att komma ut på de promenadena. att få lite extra enersgi. Undernbar.

Vad ska ni hitta på för juligt idag? Jag ska kolla julfilmer tror jag, fixa lite i lägenheten och spela julmusik på sonosen och bara njuta.

 

DELA
Föregående artikelATT HA 2020 ÅRS JULGRAN – TADA
Nästa artikelLUCIA – NATTEN GÅR TUNGA FJÄT
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here