ATT KUNNA DRA SITT STROH TILL STACKEN

VÄLGÖRENHET

0
438
Stroh

JULMUSIK FÖR HELA SLANTEN!

Stroh till stacken

Min vän och gamla klasskamrat/kollega Niclas Stroh gör så gott han kan för att bidra till Musikhjälpens goda sak och som ni kanske vet, i år körs Musikhjälpen från LUND! & varje bidrag är ett viktigt bidrag. Men alla har inte pengar, och alla kan inte bidra. Men ni som har Spotify. Ni kan bidra DYGNET RUNT. Bara en sån sak.

HÄR KOMMER EN LITEN INFORMATIONSFILM. FIFFIGT VA!

 

 

För varje gång just Niclas låt spelas på Spotify går alltså en krona till Musikhjälpen som i år handlar om att alla har rätt att fungera olika. Ni kan läsa mer om det här: Musikhjälpen2018

Så lägg in låten på era Spotifylistor och låt december fyllas av kärlek och medkänsla för de som inte har det lika bra ställt som vi har det. & det bara genom att spela en låt. Visst är det enkelt! & namnet är ju roligt bara det, dra sitt Stroh till stacken. Lundensisk humor ni vet.

 

& JAG UPPMANAR ALLA JULBLOGGARE OCH ALLA ANDRA BLOGGARE ATT GÖRA DETSAMMA! NICLAS FÖRTJÄNAR ATT FÅ BIDRA MED SÅ MYCKET HAN BARA KAN, DET ÄR FAKTISKT HAN SOM SJUNGER OCH HAN HAR HJÄRTAT PÅ RÄTT STÄLLE. SÅ KOM IGEN NU BLOGGERS!. JAG KOMMER FÖLJA UPP ER OCH UPPMÄRKSAMMA ER SOM LÄNKAR TILL NIKLAS SPOTIFYLÅT.

DELA
Föregående artikelETT STORT GRATTIS TILL VINNARNA OCH EN STOR URSÄKT
Nästa artikelEN VACKER KALENDER TILL POJKVÄNNEN.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here