EN KLOCKA TICKANDES MOT JUL.

1
426

PRESSUTSKICK

ETT SISTA MINUTEN KLOCKA.

Hej. Ville tipsa er om världens bästa sista-minuten-julklapps-tips som aldrig kan bli fel i ge-bort-sammanhang. En Hexter & Baines-klocka i vackert roséguld och svart urtavla. UR-snygg tycker jag. Ibland är det verkligen svårt att veta vad man ska ge bort i julklapp. Eller vad man ska ha för speciellt smycke på nyår. Då tycker jag att ni ska spana in den här raringen. Jag fick den i ett pressutskick och sen har den suttit stadigt på min arm sen dess. Jag var egentligen ingen klockfantast men jag har två klockor från Hexter & Baines och min man en och vi är båda mycket förtjusta och använder dem ofta.  Klockor är ju som smycken, för både män och kvinnor och denna kommer jag definitivt ha på både julafton och nyår och andra glammiga tillfällen.

 

klocka

SPECIFIKATIONER

Klockan är 36 mm bredast på sitt bredaste, i färgen Roséguld mesh. Svart urtavla och har ett vattenmotstånd ner till 30 meter. Modellen heter Stretford och armbandet går att anpassa efter din handleds storlek. Glaset är härdat mineralglas, vilket är väldigt hållbart, och boett-materialet är 316L Kirurgiskt Stål.

 

KLOCKA

 

EN VACKER KLOCKA ATT HA I GRANEN.

Ett roligt sätt att ge bort klockan på är att hänga den i granen som jag har gjort här, strax innan julklappsutdelningen. Så kan mottagaren få leta lite när det är dags att få klockan. Det gör det hela speciellt och har ni samma färger som jag i granen så passar den ju absolut in som en vacker julprydnad.

Men ska ni handla en så får ni skynda er. Nu är det på håret att hinna få hem sina julklappar i tid. Men kanske önskar du dig en klocka till nyår eller får pengar i julklapp till något fint så vet du vart du ska leta. Hexter & Bains har många fina sorter, både för män och kvinnor.  Så besök deras webbsida och klicka hem en skönhet du också. Det är du eller någon av dina kära värd.

/Heléne

DELA
Föregående artikelÅRETS JULGRAN, ELLER RÄTTARE SAGT JULGRANAR!
Nästa artikelKAN VI SKJUTA UPP JULEN EN MÅNAD?
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Vilket kul sätt att ge bort en klocka (eller vilket smycke som helst egentligen!) men jag kan inte ha klockor med vanligt mineralglas, får repor i det direkt… Måste ha safirglas i mina klockor! 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here