EN JULIG DAG PÅ ULLARED

0
396
ullared

 

GOD KVÄLL.

Det är en sliten bloggerska som tittar in hos er idag. Det är ingen barnlek att hänga på Ullared i flera timmar, det är kundvagnsrally, hinderbana och MMA-fighting vissa stunder. Så jag känner mig rätt överkörd just nu. Men det var trevligt och jag fick med mig både ljusstakar, tomtar, ljuslyktor och lite annat smått och gott hem. Jag har några bilder men ni får ursäkta att de är helt oredigerade, dvs inte beskurna.

 

Ullared

 

VÄTTAR

Vätten jag skrev om i mitt inlägg igår, som även fanns på Vellingeblomman, kostade bara hälften på Ullared. Men det är förstås skillnad, jag misstänker starkt att Ullareds kvantitet är långt över Vellingeblommans. Därför kan de hålla nästan orimligt låga priser. Men det är ju bra för vätterna är fina. Jag köpte dock inte med mig någon, det får räcka med en. Men för den som är intresserad så kostar den här 79 kr. Den finns i tre storlekar (29 kr, 79 kr och 149 kr) och finns med röd-, gammelrosa- eller gråblå luva.

 

vättar

 

Dock kan nån sån här ha fått ett nytt hem i Skåne… Det gick liksom inte att låta bli. Här har jag ställt upp dem på en avsats som de inte hör hemma på så priset ni ser stämmer inte, de här kostade 79,90 eller något sådant. Om en sådan har fått följa med till Skåne så ska den möjligtvis få bo i mitt sovrum. Om den hade fått följa med alltså. Det vet vi inte 😉

 

ullared

 

ADVENTSSTJÄRNOR

Det fanns många fina adventsstjärnor men jag har ju redan årets drömstjärna kirrad. Dock köpte jag den ni ser längst till vänster (den vits stjärnan man ser nästan hela av) som jag inte ska ha lampa i, tror jag. Utan den ska ställas mot en spegel eller en vägg. Nu ångrar jag att jag inte köpte flera. men min lägenhet är så liten att det säkert var ett vettigt beslut. Adventsstjärnan kostar 39 kr. Som hittat!

 

adventsljusstake

 

ÄNTLIGEN ÄR JAG MED ADVENTSLJUSSTAKE

Som jag nämnt tidigare så hade jag inga adventsljusstakar och mina adventsstjärnor har sedan länge hängt på sista versen. & det går då rakt inte för sig för en julbloggerska. Jag skäms ju nästan. Men nu har jag styrt upp det hela och införskaffat två sådana här. Dock blev det en i vitt och en i grått, min ambivalens slog till med full kraft. & att gå och fundera på Ullared är rätt stressande. Kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha två vita eller två gråa. Så då blev det en av varje. Jag har ett vitt rum och ett grått. Så tanken är nog att ha den vita i det grå rummet och den grå i det vita rummet. men jag får se.

EN BRA DAG PÅ ULLIS

Så som ni förstår har dagen varit bra och jag är nöjd med mina inköp. Men nu är jag helt slut och ser framför mig en kväll i soffan med Marabou Pepparkaka och något bra på tv. För det är jag värd.

Titta gärna in i morgon, då kommer det en ny tävling. Den vill ni inte missa!

Ha en fin kväll!

 

 

DELA
Föregående artikel15% PÅ COOLSTUFF.SE – BARA IDAG
Nästa artikelFREDAG OCH EN VECKA KVAR TILL JULMYS GALORE
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here