15% PÅ COOLSTUFF.SE – BARA IDAG

0
694
coolstuff.se

Hej alla härliga läsare. Nu närmar sig julen med stormsteg och om 12 dagar är det 1:a advent tillika 1:a december. Därför tipsar jag om att Coolstuff.se har 15% på allt idag (kod på sidan). Hoppas ni hittar något ni gillar!

ADVENTSKALENDRAR

coolstuff.se

Amorelie Erotisk Adventskalender

Låt 24 luckor fulla av njutning göra december till årets hetaste månad! Amorelie Erotisk Adventskalender innehåller sensuella och sexiga produkter till ett värde av ca 4600kr! Passar både kvinnor och män oavsett läggning.

coolstuff.se

Orion Erotisk Adventskalender

Är säcken full, natten mörk och fantasin slut? Kom innan tomten kommer! December blir årets hetaste månad med denna erotiska adventskalender som innehåller sensuella och sexiga produkter för både henne och honom. I de 24 luckorna gömmer sig massageprodukter, sexiga leksaker och fantasieggande tillbehör till ett värde av ca 3200 kr!

coolstuff.se

Amorana Premium Erotisk Adventskalender

Kom minst tjugofyra gånger innan tomten! Med den lyxiga erotiska adventskalendern från Amorana förvandlar du december till årets hetaste månad – varje lucka bjuder på sensuella och sexiga presenter för både henne och honom! Kalendern innehåller sexiga leksaker, massageprodukter och fantasieggande tillbehör till ett värde av ca 9500 kr!

coolstuff.se

Bomb Cosmetics Badbomb Adventskalender

Mota bort julstressen och julbada hela december! Badbombs-kalendern från Bomb Cosmetics är sprängfylld med juliga badbomber, väldoftande tvålar och sköna skrubbkrämer som gör julbadet extra mysigt!

coolstuff.se

 

Estate Coffee Kaffekalender

Njut av en kopp välsmakande espresso varje dag fram till jul! Kaffekalendern från Estate Coffee innehåller 24 kaffekapslar i 12 olika smaker. Kapslarna passar till Nespresso-maskiner och denna adventskalender för vuxna är en perfekt present till din kaffeälskande vän!

coolstuff.se

Funko Pop! Harry Potter Adventskalender

Fira en riktigt magisk december och räkna ner till jul med Harry Potter-adventskalendern från Funko Pop! I varje lucka gömmer sig en liten vinylfigur från Harry Potters värld. Denna kalender blir en förtrollande bra present till alla Potterheads!

coolstuff.se

Bean Boozled Adventskalender

24 dagar av skräckblandad förtjusning. 24 påsar med blandade godisbönor. 24 dagar då du riskerar att sätta tänderna i Jelly Beans som smakar snorkråka, hundmat och spya, eller lime, tutti-frutti och päron. Säg hej till Bean Boozled Adventskalender – när du tycker att en god jul känns lite lamt!

Adventskalender Nagellack

Bota julpirret i magen genom att måla naglarna i juliga färger hela december. Vår adventskalender med nagellack är en rolig kubformad adventskalender för den som gillar att pyssla om sina naglar medans det lackar mot jul.

 

DELA
Föregående artikelVINNARE I TÄVLINGEN MED NINASMAT.SE ÄR…
Nästa artikelEN JULIG DAG PÅ ULLARED
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here