JULSHOPPING PÅ ULLARED.

0
843

 

JUL, JUL OCH MERA JUL PÅ ULLARED

God afton kära läsare. Nu är det bråda dagar för en julbloggare minsann. Jag flänger runt som en tok bland alla julevents och det lär inte minska de kommande veckorna. Men jag klagar absolut inte, det här är ju min bästa högtid. Det är roligt att spana in julprydnader, pynt och allt som hör julen till. & i morgon är det dags för Ullared.

ullared

 

PÅ UTFLYKT TILL GEKÅS

I morgon ska alltså jag och en gäng tjejkompisar till Ullared (Gekås) och det ska bli… intressant? Jag hoppas verkligen att vi har tajmat in det så bra att vi slipper allt för stora köer. För just köer är något jag inte klarar av. Jag blir svettig bara jag ser en lång ö, så illa är det.

Men en onsdag förmiddag och tidig eftermiddag borde vara ok?! Eller? Det får vara ok. Ser väldigt mycket fram mot att kolla in vilka julsaker de har kvar och jag blir förvånad om jag inte kommer därifrån med ex antal juldekorationer. Jag har givetvis redan spanat in lite från deras… lite bristfälliga(?) blogg och jag antar att en del som finns på bloggen är slutsålt. Så det blir en överraskning. Men kanske hittar jag en bra och billig ljusstake, någon eller några julgranskulor, kanske en mysig filt och lite annat smått och gott. Jag vill dock inte lägga ut för mycket pengar på massa nya julsaker. Jag har ju redan flera kartonger hemma som inte riktigt får plats. Så jag får välja med omsorg. Det ska nog gå bra.

 

ullared Ullared

 

VÄTTAR OCH JULGRANSTILLBEHÖR

Precis de här vätorna (eller tomtar?) skrev jag om i inlägget om Vellingeblomman. Gekås skriver inte ut sina priser i bloggen så jag kan inte jämföra pris just nu men om de finns kvar i morgon ska det bli intressant att se skillnaden. Fina är de iaf.

Badrummet tycker jag är det svåraste rummet att jula till. Men med små saker som någon tvål, en hndkräm och lite handdukar så kan det bli ganska bra. Hoppas det finns lite sådana här godsaker kvar i morgon.

 

ullared

 

LITE AV ALLT

Jag kommer säkert köpa lite strumpor, kanske en jultröja och jag skulle vilja ha en liten adventsljusstake till bilen, det är himla kitschigt. Sen blir det säkert lite godis, någon julklapp och med all säkerhet saker jag inte behöver. Det är lite som att gå in på IKEA, det är sällan man kommer ut ur affären utan att ha handlat för minst 500 kr. Märkligt det där 🙂

Men nu är det hög tid att krypa till kojs för bilen avgår kl 07:00 i morgon och då ska den här bloggaren vara pigg och ha hunnit få i sig ett par koppar kaffe. En bra start på dagen alltså.

Alla bilder lånade från Gekås.se

DELA
Föregående artikelVELLINGEBLOMMAN – JULENS HÄRLIGASTE STÄLLE
Nästa artikelVINNARE I TÄVLINGEN MED NINASMAT.SE ÄR…
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here