AKKTARE ALADDIN, HÄR KOMMER DELICATO

0
972
Julask från Delicato
Julask från Delicato

 

NOMOMNOMOMOMNOMN DELICATO!

Många har försökt men få har lyckats. Hur tror ni det det går för Delicato försök att konkurrera med Aladdin och Paradis? Jag kan absolut tänka mig att köpa en sådan här (beror självklart på priset) för alla chokladbitarna verkar goda utan dammsugare, gillar inte dammsugare. Men det gör min man så han kan ta dem så tar jag restera. En fair deal tycker jag.

Delicatobollar kan ju vara något av det godaste i hela världen så den här blir nog smaskig värre. Den ska gå att få tag i från och med nu så kolla i era affärer om de har tagit in dem. Annars kan man kolla delikatos sida där, där fanns det någon länk (jag inte hittar nu) där folk kunde tipsa varandra om var man kan köpa askarna. Eller är det någon som redan har testat? Berätta gärna isf!

 

/Heléne

 

 

DELA
Föregående artikelHitta den rätta julkänslan redan i oktober
Nästa artikelÅrets första Lussebulle och julmust.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here