BROSTE COPENHAGEN JULEN 2023

0
199

 

DANSK LÅGMÄLD DESIGN

Tänkte visa upp hur Broste Copenhagen ser på julen 2023. Det är danskt, sobert och ganska lågmält, en kollektion som känns naturnära. Här hittar vi dock några attiraljer i färg som jag gillar, de polkagrisrandiga karamellerna att hänga i granen är jag barnsligt förtjust i. Likaså de vackra servetterna med ett broderat hjärta i svagt rött /rosa.

Jag kan tänka mig att plocka ur detaljer ur kollektionen men annars känns den väldigt dansk. Vilket är fint det med. Men hade kanske önskat att något stack ut lite mer. Det är egentligen bara karamellen som verkligen poppar till hos mig. Men bra det iaf.

Men spana in bilderna, kanske är det något ni faller pladask för. Isf hittar ni det hos Broste Copenhagen.

Vill ni se några tidigare kollektioner av Broste kan ni kolla här:

2022
2021

 

DELA
Föregående artikelBLOSSA 23 – MED SMAK AV HALLON OCH HUMLE
Nästa artikelHEMTEX JULEN 2023 – WOW!!!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here