HEMTEX JULEN 2023 – WOW!!!

2
466

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FRÅN HEMTEX

ATT HA LYCKATS fÅ TILL EN FULLTRÄFF.

Nu ska ni få se något riktigt, riktigt trevligt. Hemtex julkollektion. Jag har nog aldrig sett en så bra kollektion från Hemtex någonsin. Jag vill ha allt. ALLT. Och stämningen i bilderna är verkligen allt man vill ha till jul. Mysigt, vackert, mjukt, välkomnande. Kan inte tänka mig mycket bättre faktiskt. I år seglar Hemtex upp som min favorit när det komm,er till butikernas julkollektioner. Bra där.

Men nu ska ni få se bilderna, var beredd på bildbombning, jag hade svårt att välja och då fanns det säkert dubbelt så många foton att välja bland. Ett trevligt problem måste jag erkänna.

 

Hemtex 2023 Hemtex 2023 Hemtex 2023 Hemtex 2023Hemtex 2023 Hemtex 2023

 

JULIGASTE JULIGA.

Här finns så mycket jag vill ha, från julgransdekorationer till mjuka kuddar. Kuddar är ju något av Hemtex specialicerar sig på och de gör ju det så bra. Vill verkligen ha happy holidayykudden och någon naturfärgad. Så fina. Sen vill jag väldigt gärna ha den söta björnen som sitter i granen, den ska få bo i min gran i jul, ska hårdbevaka min Hemtexbuutik så att jag inte missar när den kommer in. Så söt.

För den som gillar eller har en mer karamellig julgran så passar de fina ljusa julgranskulorna jättefint. Älskar den lilla rosa bilen.

 

Hemtex 2023

Hemtex 2023 Hemtex 2023

 

ATT SPENDERA TID HÄR

Förutom kuddar så är ju sängkläder något man med fördel hittar hos Hemtex. Och i år är det en helt otrolig samlig. Här finns det så mycket fint att välja mellan att jag kbnappt vet vart jag ska börja. Jag vill ju ha ett rutigt täcke men jag gillar även de vita med små figurer på. Men det kanske mer passar i ett barnrum. Och jag är ju en rutig person, i smak.

Men att bädda rent med stora fluffiga täcken iklädda ett vackert rödvitrutigt påslakan, det vore drömmen. Och gillar man inte rutigt finns det fina helröda eller vita med små söta tryck.

 

Hemtex 2023 Hemtex 2023 Hemtex 2023Hemtex 2023 Hemtex 2023 hemtex

 

TILL BORDS

Hemtex bord är inbjudande. Så här skulle jag gärna duka upp till i jul, och här hade jag valt den naturfärgade ljusa stilen. För jag älskar servetterna. Förvisso kan man ha dessa till annan färg men här blev det ju hur bra som helst. Tycker att servetterna med grankransbrodyr är så fina.

Och så kul att se lite roligt porslin och inte det grovhuggna som så många andra har i sina kollektioner i år.

Och muggarna! Alltså i år der jag två tydliga trender. Grovts porslin och stora muggar i motiv- Här ser vi två stycken och jag skulle verkligen inte tacka nej till pepparkakshuset. Tänk att sitta framför en julfilm med den i handen, fylld med varm choklad, grädde och marshmallows. Mums och så juligt och trevligt.

 

Hemtex 2023
Hemtex 2023Hemtex 2023

Hemtex 2023 Hemtex 2023 Hemtex 2023

I BADRUMMET

Här hittar vi finfina handdukar och saker till badrummet. Jag kunna tänka mig ha handdukarna med skidåkare, kanske i den ljusa nyansen. Det tror jag hade blivit fint hemma. Jag vill också ha den med granbilen, jag älskar ju gulliga granbilar. Sen kan jag definitivt tänka mig en tvål eller två att pryda handfatet med. Eller ett vackert doftljus.

Ja så här ser Hemtex julkollektion ut och jag älskar den och kan knappt bärga mig tills det finns möjlighet att gå in i en butik och klämma och känna på allt det mjuka och sen välja ut något fint. Det ser jag verkligen fram mot.

 

DELA
Föregående artikelBROSTE COPENHAGEN JULEN 2023
Nästa artikelNY PRALIN I ALADDIN- OCH PARADISASKARNA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Tack det var fina foton o massa underbara saker att ge hemmet något nytt Håller med Längtar till allt detta är i affären

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here