BROSTE COPENHAGEN JULEN 2022

0
284

 

VACKER DANSK JULDESIGN.

Broste Copenhagens julkollektion är bare så fin! Den här kollektionen gillar jag jättemycket, trots mycket blått. Men det är kanske inte de blåa delarna som definierar kollektionen. Jag tycker att den är varm men inte plottrig, ren men rolig. Här finns mycket jag skulle kunna plocka, tex de fina julgranskulorna eller den gulliga servetten med candy sticks.

Och förvånansvärt nog tycker jag att det blåa är gulligt. Fast kanske mer i allmänhet än runt jul. Men vacker blå filt, vackra dekorationer, vackra band. Banden skulle jag faktiskt kunna använda på vackra avskalade paket. I övrigt är det en gullig kollektion som jag verkligen gillar. Här finns lekfullhet som jag tycker är kul att titta på, det ger roligare och varmare bilder.

Vad tycker ni?

 

DELA
Föregående artikelJULKALENDERN 2022 – KRONPRINSEN SOM FÖRSVANN
Nästa artikelTOFFELHJÄLTARNA – EN VÄV UTAV LEGENDER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here