ADVENTSKALENDRAR FÖR VUXNA 2019

0
1702
adventskalendrar

INLÄGG I SAMARBETE MED NINASMAT.SE

 

ÅRETS UNDERBARA ADVENTSKALENDRAR

Så är det äntligen dags att börja spana på vilken eller vilka adventskalendrar vi vill ha i jul. Jag har alltid flera stycken, jobbar man med julen och älskar godis så är det ganska givet. Jag har plockat ut några hos Ninasmat.se som jag gillar. Både av erfarenhet och för att jag vet att företagen borgar för god kvalité. Hoppas ni kommer uppskatta inlägget.

PS. Dessutom såg jag nu att om man beställer en adventskalender innan den 15/p får man 5% rabatt! DS

 

adventskalendrar

 

LAKRIDS BY BÜLOW – EN FAVORIT

För er som följt mig några år så vet ni att jag fullkomligt ÄLSKAR Lakrids by Bülows adventskalendrar. De är eleganta, lyxiga och kombinationen av lakrits och choklad är gudomlig. Om någon frågar mig om vilken kalender de ska köpa så säger jag denna 10 gånger av 10. För att det är den jag själv hade valt som första kalender. Jag gillar verkligen  konceptet med choklad och lakrits. & här får jag det bästa av två världar. Tror aldrig jag har blivit besviken när det kommer till by Bülows lakritskalender. Den är top notch. Denna hittar ni HÄR

 

adventakalendrar

 

CHILI-KLAUS JINGLE BALLS

Fjolårets stora succé är tillbaka. Men bara för dom som gillar hetta. För det här är inget för fegisar. Det inkluderar även mig… I den här adventskalendern hittar vi lakrits, vingummi, karameller, choklad och chili. Med betoning på chili. Allt från en liten bris till “jag dööööööör”. Har ni sett Chili-Klaus på tv eller Youtube så förstår ni vad jag menar. Har ni inte sett honom så rekommenderar jag verkligen en youtubstund med Chili-Klaus. Om du gillar chili men inte klarar av de allra starkaste kan du dela kalendern med din partner, din vän eller en familjemedlem som gillar starka doningar. Det här är en riktigt rolig kalender! Du beställer den HÄR.

 

adventskalendrar

 

EKOLOGISK CHOKLADKALENDER FRÅN VAN UFFORD

Det här är kanske julens finaste kalender gjord med enormt mycket kärlek. Den här tillverkas för hand i Ystad i Skåne och innehåller inga tillsatser. Här hittar du choklad av hög kvalité med ett hållbart tänk. Plasten runt chokladen går att kompostera och trälådan går att återanvända. Chokladen äter du upp 🙂 Det här blir en fin present till någon du tycker förtjänar ett litet lyckopiller varje dag i december. För vem blir inte glad av vacker, god och underbar choklad? Van Uffords kalender hittar du HÄR.

 

adventskalendrar

 

ADVENTSKALENDER MED 30 LUCKOR FRÅN SIMPLY CHOCOLATE

Den här adventskalendern ser jag verkligen fram mot. 30 luckor! Genialiskt. Kul med lite annorlunda form på kalendern, jag gillar variation. Jag har inte testat denna än men jag är tämligen säker på att den kommer vara till stor belåtenhet. Varje lucka innehåller två godisar så även denna kan man dela med sin partner, sitt syskon, sitt barn eller en kompis. Det tycker jag är något av det bästa med vuxenkalendrarna, att det blir en gemensam upplevelse. Om man nu inte är hagalen och behåller den för sig själv 🙂 Simply Chocolates kalender hittar ni HÄR

 

adventskalendrar

 

ADVENTSKALENDER – HEAVENLY BY SCHÖTTINGER

Här har ni en lyxig adventskalender med marsipan, mandel, lakrits och choklad. Kalendern är elegant och blir en fin detalj i hemmet under juletid. by Schöttinger är ett svenskt företag som tillverkar exklusiv choklad och denna kalender är inget undantag. Det här är en kalender som skulle vara en otroligt trevlig gå-bort-present eller en decemberöverraskning till sig själv eller någon man tycker om. Denna kalendern hittar ni HÄR.

Ja det var första skörden av årets adventskalendrar. Det finns en uppsjö till men de får jag spara till ett senare tillfälle. Hoppas ni hittade något ni tycker verkar intressant och att ni ser till att unna er och era nära och kära något gott i jul.

 

 

DELA
Föregående artikelÅRETS BURK MED HÄRLIGA PEPPARKAKOR 🎅🏻
Nästa artikelBLOSSA19 – EN SMAK AV HAWAII
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here