BLOSSA 19 – ÅRETS GLÖGG

2
1938
BLOSSA19

GISSNINGARNA KAN BÖRJA!

Så, nu kan vi börja spekulera kring vad Blossa 19 kan tänkas vara influerad av. En första ledtråd har släppts och jag tänker Afrika, Viktoriafallen, varma kryddor. Tror ni jag tänker rätt här? Det skulle isf kunna bli en väldigt kryddig glögg i år. Kanske till och en rödvinsglögg? Det har ju varit vitvinsglöggar på senare år. Fast kanske är det lättare att kryddsätta vitvinsgöggarna? Hur som helst är det alltid en begivenhet när Blossa ska presentera årets glögg. Vad kommer den smaka, hur kommer flaskan se ut, vad har den influerats av?

 

Gissningsvis kommer flaskan ha denna färgkombination? Eller vad tror ni? Inte så julig men härliga färger ändå. & varför tror jag att det är Afrika och Viktoriafallen? För det var det första som poppade upp i huvudet och när jag gogglade kom denna bild upp:


Jag kan ha helt fel, jag brukar inte gissa rätt på årgångsglöggen. Men visst skulle Blossa 19 kunna vara influerat av Afrika? Viktoriafallen ligger på gränsen mellan Zambia och Zimbabwe. Vad finns det för specifika kryddor för dessa två länder eller det specifika området? Kan det vara chili?

Jag har såklart ingen aning men det är ju det som är det roligt. Att gissa på en ledtråd, få en ny ledtråd och inse att man var helt ute och snurrade med sin tidigare gissning och att man får börja om igen med sina gissningar. Om ni har några bra förslag så skriv gärna dem i kommentarsfältet så ser vi hur nära sanningen vi kom vid de olika ledtrådarna.

BLOSSA 19

Den 10 september kl 14:00 kommer årets flaska och smak presenteras. Men nästa ledtråd kommer redan på söndag, den 1 september. Så stay tuned!

DELA
Föregående artikelTEADVENTSKALENDERN 2019!
Nästa artikelLAGERHAUS VISAR JULEN 2019
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here