BLACK FRIDAY – PERFEKTA JULKLAPPAR (TILL MIG)

0
162

 Inlägget innehåller adlinks

GOD MORGON BLACK FRIDAY!

Äntligen fredag och jag ser så mycket fram mot att julmysa hela helgen. Lyssna på massor av julmusik, ha ett kök som doftar saffran, nybakat och hyacint, vackra dekorationer som förgyller mina dagar och massor av gostid med min katt. En perfekt helg i mina ögon. Plus julskyltning på söndag! Blir inte bättre än så.

Men idag är det fredag och jag har spanat in vad jag önskar mig i år och jag tänkte att vi kunde titta lite på det. Here it goes.

 

black friday

 

BLACK OPIUM – YVES SAINT LAURENT

En av min favoritparfymer att använda kvällstid. Feminin med lite djupare förförisk doft. Den här passar bra ihop med den svarta klänningen, mycket ögonmake och franska restauranger med skum belysning och en cool jazzsångerska på scenen. Denna inhandlar jag på Lyko.se

 

black friday

 

L´EAU D´ISSEY – ISSEY MIYAKE

Min absoluta favoritdoft dagtid men även sommarkvällar vid havet. Den här använder jag året om och passar till det mesta. Tänker ljusblå jeans, en vit skjorta, bruna ben och vita sneakers. Men ‘även till den söta sommarklänningen Passar till allt. Även denna, plus mycket mer, hittar ni på Lyko.se

 

black friday

 

PYJAMAS – LINDEX

Så här års är pyjamas ett måste för mig. Jag är mycket skeptisk till att krypa ur sängen och bort från täcket på morgonen. Men med denna mjuka pyjamas skulle jag nog glatt (nåja…) hoppa ur sängen. Jag testade en liknande i sommras på Lindex menslog inte till, nu när det är Black Fridag är det hög tid. Mjuk och snäll mot hela kroppen. Idag har Lindex 25% på Black Friday så passa på.

 

Black friday

 

FILA – SNEAKERS

Ok, det är kanske lite ungdomsvarning på dessa men de är ju jäkligt snygg och coola. Dessa passar bra ihop med Issey Miyake-parfymen. Uppkavlade slitna ljusblå jeans, sommar i håret och huden som doftar sol. Och de här som är snygga och snälla för fötterna. Ska passa på nu när det är 25% på Stadium. Dessa kostar 899 kr i vanliga fall men nu 599 kr.

 

black friday

 

KITCHEN AID

Jag köpte en Kitchen Aid för några år sen men den fick min exman behålla när vi skiljdes. Men jag är ruskigt sugen på en ny. Och nu när det är riktigt bra priser på Black Friday så funderar jag starkt på en ny. Eller så får jag önska den i julklapp (av mig själv kanske). De är riktigt bra att ha när det vankas lussebak, bröd och annat gott. Den här hittar ni på Bagaren och Kockens Black Friday.

 

black friday
nötknäppare nötknäppare

 

NÖTKNÄPPARE TILL GRANEN

Jag har tipsat om dessa innan men nu är de nedsatta i pris och jag tänker att två uppsättningar av dessa kommer bli fin i en framtida gran. Jag älskar ju nötknäppare och dessa är så fina. Dessa plus massor av andra bra erbjudanden hittar ni hos Jotex.

 

 

NÖTKNÄPPARNAS NÖTKNÄPPARE

Denna mycket tjusiga och stora (124 cm hög) nötknäppare är min dröm just nu. Jag tyckte den var lite dyr innan ca 1500. Nu är det runt 30% på Jotex Black Friday så nu ligger den på strax över 1000 kr. Den är underbar. Helt underbar. Jag drömmer i alla fall om en sån hemma.

 

black friday

 

ÅRETS GRAN

Jag har väl börjat inse att jag kanske inte kan ha en gran i år pga busig katt. Men ingen jul utan gran så då är denna kanske ett alternativ. Fint med ljusslinga i. Med några doftljus som doftar gran och skog kan det nog fungera tänker jag. Ligger på strax över 200 kr hos Jotex.

Ja det var mina önskningar denna fredagen. Ha en härlig fortsatt dag och hoppas att den blir julig och ljuvlig.

Gårdagens inlägg: BLACK WEEK – STADIUM, JOTEX, ELLOS, ROYAL DESIGN & ÅHLENS

 

 

DELA
Föregående artikelSAFFRANSFUDGE – GOTT OCH SÅ ENKELT.
Nästa artikelATT VAKNA MED RIKTIGT MYCKET JULKÄNSLA
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here