ATT KANSKE HA VUNNIT LAKRITS

2
397
Lakritskalender från Lakritsfabriken
Lakritskalender från Lakritsfabriken

TÄVLINGEN SPONSRAS AV NINASMAT

 

Gud va fina ni är, om jag kunde hade jag gett varenda en av er en burk med lakrits men det går ju tyvärr inte. Men ni är värda det.

Det har varit jättesvårt att välja ut vinnare och jag har brottats med mig själv gällande vinnarna av var och en av priserna. & tack alla som varit med och tävlat, vilket engagemang!


MEN NU TILL VINNARNA!

 

Lakritskalendern från Lakritsfabriken kommer gå till någon som i år behöver lite extra tröst eftersom tiden fram till jul och julafton kommer vara jobbig och stundtals säkert rätt mörk. Med följande motivering vinner Stina Polvi kalendern.

Förra året, på Julafton, miste vi vår mamma…det var en tung Jul <3
Året i sig har inte varit lättare, nu närmar vi oss dagen hon blev sjuk och alla veckor däremellan innan Jul… Jag visar min kärlek så mycket jag kan till dem jag älskar, min man Mikael stod så stadigt och tryggt vid min sida, höll upp mig varje gång jag föll och ännu faller. Han älskar lakrits, denna skulle jag gärna ge honom <3 Eller, 2017 BRONZ.
Som arbetslös är det dessa små guldkorn man inte riktigt får till.
Ha en fortsatt fin höst,
kram <3

En lakritskalender läker inga sår men kanske kan det ge er någon minuts glädje varje dag som gör att ni orkar kämpa vidare. & att din man orkar fånga dig varje gång du faller. God Jul i förtid.

 


VINNAREN AV BRONZE – FRÅN LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

 

Lakrits
Christmas Bronze Classic small

Det här tyckte jag var en rolig motivering och om man har så mycket lakritscravings så förtjänar man lakrits. Grattis Anneth men följande motivering

Anneth 

Åh, alla lämnar så fina och rörande kommentarer! Jag har skamset nog ingen altruistisk motivation utan vill vinna av rent egoistiska skäl – för att lakrits är så otroligt gott. Sann historia: en gång graviditetstestade jag mig för att jag fick för mig att det inte var normalt att ha sådana enorma lakritscravings som jag periodvis har, men det var förstås bara sug i lilla lakritstarmen, ingen bebis. Lakrits är mitt favvogodis och min största last, helt enkelt!
Jag skulle vilja testa den där brons-sorten om jag vann, den låter gudomlig…

 


VINNARE AV BLACK SNOWBALL – LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

 

Lakrits
Lakrits

För att livet ibland slår ner en så att det knappt går att andas och ändå måste en orka vidare. För att en lakritsburk kanske kan få det sorgsnaste av ansikten att le en liten stund. Black Snowball går till Fia O som precis mist sin svärfar (beklagar).

 

Till min man som precis mist sin far, svärmor som mist sin man och till övriga familjen som sörjer. En sån här kalender skulle bli ett litet ljus i mörkret – både maken och svärmor är stora lakrtisätare.

 


VINNARE AV WHITE SNOWBALL – LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

 

Lakrits
Lakrids

Den siste ut att vinna är Malin med följande motivering:

 

Jag önskar att vinna en lakritskalebder för att det skulle ge mig ett tillfälle varje dag fram till jul som bara är mitt. Jag är den enda i familjen som gillar lakrits så jag skulle få ha den alldeles för mig själv. Det är de små stunderna av vila, återhämtning och egentid som får mig att orka fram till jul. Vinner jag en av burkarna önskar jag mig en vit burk fylld med lakritsnjutning!


 

Ett stort grattis till alla vinnare, skicka era adresser till mig på helene.liedholm(snabela)gmail.com så vidarebefordrar jag dem till Ninasmat som varit så otroligt generösa och skänkt priserna i denna tävling. För att ni som inte vann inte ska känna er helt utan så får ni en rabattkod hwc17 som ger er 10% på allt från Ninasmat förutom på kalendrar. Gäller fram till julafton!

Kram

Heléne

 

2 KOMMENTARER

  1. Tack snälla:)
    Jag kan garantera att både maken och svärmor kommer att uppskatta vinsten – mail är på väg

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here