Krympplast + tuschpenna = lyxigt julsmycke

0
1085

Det här med krympplast var ju hur kul som helst! Och enkelt! Jag köpte ett paket krympplast för längesedan som sedan blev liggandes, men hittade den igen häromdagen när jag rensade lite. Jag tänkte att jag får ge det en chans i alla fall!

Något som är viktigt att tänka på är att plasten krymper väldigt mycket i ugnen. Så gör inte för små saker i plasten. Jag tänkte först använda stjärnstansen, men det blev lite för litet att göra något vettigt av.

Jag skrev ut några bilder på snöflingor i olika storlekar. Sedan är det bara att lägga plasten ovanpå ( om man använder genomskinlig krympplast) och rita av med vattenfast penna.

Glöm inte att göra ett ganska stort hål om du ska hänga upp snöflingorna, det blir betydligt svårare att göra hålet i efterhand när plasten är tjock.

Det var väldigt svårt att få en bra bild på snöflingorna, men resultatet blev jättefint! Från plast och tuschpenna till lyxigt julsmycke 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here