VEM VILL VINNA EN LAKRITSKALENDER?

55
1027
Lakritskalender från Lakritsfabriken
Lakritskalender från Lakritsfabriken
TÄVLINGEN SPONSRAS AV NINASMAT

 

DAGS FÖR EN TÄVLING, ELLER VAD SÄGER NI?

 

I samarbete med Ninasmat har jag fått möjlighet att tävla ut lite godsaker till er läsare. Vad sägs om att vinna en Lakritskalender från Lakritsfabriken (värde 399 kr)? Eller en burk med årets jullakrits från Lakritskongen himself, Johan Bülow. Det finns tre sorters lakritskulor á 2017 att vinna.

Men vi börjar med Lakritsfabrikens lakritskalender. Ni som smakat Ramlösas lakrits vet att det är av yttersta kvalité och så sjukt gott. Denna kalender innehåller 24 små (små och små) askar fyllda med olika lakritsöverraskningar. Gillar man lakrits, då älskar man det här. Dessutom är allt innehåll i lakritskalendern glutenfritt!

 

Lakritskalender
Bild: Heléne Liedholm
lakritskalender
Bild: Heléne Liedholm
Lakritskalender
Bild: Heléne Liedholm
Lakritskalender från Lakritsfabriken
Bild: Heléne Liedholm

 

Den ser inte så dum ut va? Är man snäll delar man den med en vän, sin familj eller ger bort den till någon man tycker förtjänar något extra vid jul. Annars äter man upp den själv, det går också bra. Det är ju tror inte var dag man har chans att vinna en hel lakritskalender! Detta är då vinst numero ett!

 

Men det är ju roligt om fler kan ha en chans att vinna, i alla fall något litet. Nu är ju de här burkarna inte bara något litet utan rena himmelriket dock. Men tre stycken har chans att vinna var sin burk med någon av lakritskulorna nedan. Det finns tre sorter:

 

Lakrids 2017 Black snowball
Lakrids 2017 Black snowball – Bild lakrids.nu

 

2017 BLACK SNOWBALL

Denna fantastiska lilla kulan är nästan som en käftsmäll. Men en blandning av salmiak, svartpeppar och rått lakritspulver ihop med mjölkchoklad och sötlakrits. Denna smaksensation kan bli din om du deltar i tävlingen.

 

2017 - White snowball
2017 – White snowball – Bild lakrids.nu
2017 – WHITE SNOWBALL

Är du en sån som hellre föredrar praliner av det lite mer syrliga slaget så är detta kulan för dig. White snowball har en kärna av stark ingefära och lakrits, inslaget i silkeslen mjölkchoklad med citrongräs. Väldigt uppfriskande.

 

 

2017 Salty caramel choc coated liquorice
2017 Salty caramel choc coated liquorice – Bild lakrids.nu

 

2017 BRONZ

Min absoluta favorit, den är beroendeframkallande och så god så att man nästan tror man dött och kommit till himlen. Jag skojar inte, det blir inte bättre än så här, enligt mig. Mjuk lakrits, karamelliserad Dulche de Leche-choklad, krispigt havssalt och ett stänk av lakridpulver. Där har ni ett recept på något himmelskt.

 

Lakrits 2017 Brons
Lakrits 2017 Brons – Bild Heléne Liedholm
Lakrits 2017 Brons
Lakrits 2017 Brons – Bild Heléne Liedholm
2017 brons
Bild Heléne Liedholm

 

SÅ HUR VINNER MAN EN LAKRITSKALENDER?
TÄVLINGSREGLER:

För att vara med och tävla vill vi att ni gör följande:
1. Gillar Ninasmat samt Helénes wonderful Christmas på Instagram (de flesta av er läsare här gör ju redan det).

2. Skriver en motivering till varför just du/ni ska vinna en lakritskalender och om ni skulle råka hamna på andra till fjärde plats, vilken av burkarna ni allra helst vill ha.

3. Tävlingen pågår en vecka. Från idag lördagen den 21:e oktober till lördagen den 28:e oktober kl 12:00. Men vänta inte med att tävla. & tänk inte så mycket på motiveringen, ta det från hjärtat. Ibland är det de enklaste motiveringarna som slår an en sträng och som blir belönade.

Enkelt va? & ett stort TACK till NinasMat som sponsrar tävlingen.

 

LYCKA TILL!

 

55 KOMMENTARER

 1. Förra julen var min första ensamma jul. Jag levde i flyttkartonger från november till januari och årets mest underbara tid passerade obemärkt förbi. Inget barn önskade god jul eller grattis. De var så upptagna med sitt. Så tragiskt och bedrövligt. Jag vill aldrig uppleva det igen. Med en ljuvlig och underbar bulowkalender kan jag stanna upp i nuet och njuta varje dag och bygga upp den där julfeelingen som aldrig infann sig förra året. Och vinner jag burken vill jag såklart ha bronze. Den är magisk

 2. Efter två skitår med massa vab (med en dotter som mår jättedåligt), bråk med försäkringskassan och utebliven sjukpenning och en riktigt trist sommar och höst vädermässigt skulle det verkligen pigga upp mig och dottern med denna kalender.

  Av burkarna vinner jag vilken som, med de sista verkar spännande.

  Följer på Instagram som mammamuh_

 3. Lakritsälskare som livet gett en rejäl käftsmäll skulle uppskatta denna vinst. Blir det en burk är det black snowball jag önskar, passar både i beskrivning och smaklökarna

 4. Jag skulle om jag vann ge kalendern till min mamma, hon älskar denna choklad och hon är så gå som alltid ställer upp oavsett vad.
  Alla burkar låter ju super smaskiga men bronze blev jag lite nyfiken på:)

 5. Jag skulle vinna kalender till min mamma som älskar lakrits. Om jag vann en burk till henne hade bronze varit perfekt till henne.

 6. Vilken drömtävling! Förra helgen var jag och mamma på bak- och chokladmässa och fick äran att provsmaka när lakritsen från Johan Bülow tillverkades. Wow säger jag bara, när den var sådär varm var den helt fantastisk god. Vi spanade länge på kalendrarna men det blev tyvärr ingen då vi var för snåla. Det hade därför varit så roligt att överraska mamma med en! Om det inte blir en kalender vill vi gärna smaka din favorit Lakrids 2017 Brons 🙂

 7. Hej!

  Julen handlar om glädje. Och delad glädje är dubbel glädje, så denna ljuvliga kalender skulle jag dela med min make. Räkna ner till årets mest magiska dag, dela 24 luckor twentyfourseven med julklappslistor, julbak, julkort, pyssel och massa annat mysigt “trams”, avnjuta en glögg och njuta av årets sista månad med stil, finess och riktigt god smak. Så med denna kalender skulle jag vilja säga: Hello December, you’re the last one so be the best one!

  2017 Bronz skulle förgylla december månad med glamour och riktigt god taste! Vacker med en smaksensation.

  Följer på Instagram som @sodercrowcastle

  Ha det fint!
  mvh Kristiina

 8. Etftersom jag äter låghydratkost och inte socker till vanligt, skulle jag kunna unna mig en burk med Bronze kulor i December!
  Føljer på Insta som @tassen
  Vh.Anne-Mari

 9. Min sambo älskar verkligen lakrits och på lör 28 okt fyller han år, så jag håller tummarna att jag vinner denna till honom så han får njuta hela julmånaden o vilken lakrits spelar ingen roll för han älskar all lakrits!

 10. För ungefär 4 år sedan så valde jag att göra julen mer till min och så som jag önskar,oberoende familjesituationer,stress,jobb etc och numera är julen Min och jag ä l s k a r den!
  Jag har valt att göra julen ljus,lugn och lycklig.
  För min del har det handlat mycket om doft,smak och känsla för de där små detaljerna i vardagen som ju gör så mycket…
  Doftljus,glögg & blommor finns alltid och även tunt skivad julskinka till frukost och en stor kopp julte är självklart. En julfilm en kväll eller två är också mysigt att unna sig tid till. Klurar länge på fina julklappar och jag skriver rim på en klapp till varje nära & kär.
  Har också unnat mig en lyxig kalender ett par år och i år föll valet igen på lakritskalendern som jag älskade förra året!
  Blev väldigt kär i bronz-kulan då och skulle jag vinna hade jag önskat mig en burk av just den. Helt fantastiskt god! (Och snygg)

  Tack för fin inspiration och tack till ninasmat för bra kalenderutbud, väntar nu på min beställning och längtar efter att öppna första luckan…

 11. Är det konstigt att en längtar bort ibland?
  Mitt i grådassiga tider, till ett soligare land?
  Med en lakrits om dagen kan en göra allt så ljust och glatt,
  eller lyxa med en White Snowball de dagar en känner sig extra matt.

  (Insta: mbernpaintner)

 12. Att vinna lakritskalendern vore en dröm, för mig som alltid varit en lakritsälskare ut i varenda söm. Tänk vad kul, att få 24 lakritsöverraskningar i jul!

  Om jag vinner 2-4:e pris vill jag helst ha burken Bronze.

 13. Åh! Jag ger alltid någon sorts kalender till mina goa tjejer. Den större flickan, Evelina är den enda i familjen som gillar lakrits. Denna vore perfekt till henne! Då skulle hon få ha den helt för sig själv! ? Dessutom var kalendern otroligt snygg! En fin inredningsdetalj!
  Av burkarna föll jag hel för din beskrivning av bronze! Känns som om jag skulle kunna sluka hela helt själv och fort! … fast att jag inte gillar lakrits!
  Kram Catarina

 14. Hej Heléne och Ninasmat!

  Jag skulle gärna vilja vinna kalendern då den skulle ge den extra lilla guldkanten i vardagen under december. Julen betyder allt för mig, men den kan även bestå av stress och tuffa beslut. Då är det fantastiskt att få känna den lilla spänningen och njutningen i att öppna en lucka med något gott i. En kort stund av ro helt enkelt.
  Av burkarna fastnade jag mest för Bronze. Allt som har med salted caramel att göra är magi!

  Allt gott!

  / Jennifer

 15. Varje höst när jag besöker Formexmässan med jobbet och känner sötsuget komma smygande, så brukar jag springa förbi alla lakritsmontrar ca 40ggr per dag för att norpa smakprover. Så överjordiskt gott!!! Dessvärre är mina kollegor änna riktiga lakritsgrinchar så jag har inte riktigt fått igenom mitt förslag att köpa in ett lager till butiken… Typiskt. Hoppas på bättre lycka här! Vore fantastiskt att få börja varje decemberdag med en ordentlig dos lakrits för att orka med den hektiska julrushen som pågår i butiken från morgon till kväll 🙂

  (@hannastahl på insta!)

 16. Merry Christmas! Jag gillar lakrits helt enkelt. Har alltid gjort, kommer alltid att göra. Men om jag vann skulle jag ge kalendern till min mamma som lever ensam.
  Om jag kom på 2- 4 plats vill jag gärna vinna den svarta med spicy lakrits för det passar min personlighet?.

 17. Jag älskar julen, julkalendrar och lakrits! Och mina barn älskar definitivt inte lakrits, så denna kalender hade jag fått behålla för mig själv.
  Och lakrits kombinerat med dulce de letche låter ju som det skulle vara det godaste i hela världen, så givetvis hade jag valt brons : )

 18. Jag älskar lakrits så jag skulle njuta av den själv. Om jag skulle vinna en burk så har det ingen bestydelse vilken sort äter all lakrits.

 19. Motivering
  Varje år under juletid, fylls mitt hjärta av julefrid.
  Vill jättegärna dela lakritskalenderna med hela familjen när julen står för dörren med allt gott man ger och får.
  Med glada hälsningar

  *Om jag skulle hamna på 2e-4e plats då vill jag ha en bruk 2017 Salty caramel choc coated liquorice
  *Gillat Ninasmat och följd Helénes wonderful Christmas på Instagram

 20. I år kommer jag att tillbringa större delen av december och hela julen på mitt jobb till sjöss. Då bor jag i en liten och ganska opersonlig hytt med en kollega. Jag har tänkt ta med en ljusslinga till jul men i övrigt kommer jag att ha extremt lite julstämning. Med en lakritskalender skulle jag få en liten dos jul varje dag, det kommer vara mitt enda julpynt och jag och min tillfälliga kombo kan dela på de små askarna så att vi blir bra vänner och kan låtsas att vi valt att fira jul ihop 🙂
  Om jag vinner en burk vill jag helst ha 3! Eller ettan, den lät också helt ljuvlig.

 21. Varje år har jag och min äldsta dotter en tekalender som vi delar på i advent. Det är mysigt att provsmaka teer tillsammans. Min yngsta dotter gillar inte te men hon älskar lakrits. Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann en lakritskalender så att hon och jag också får en mysig adventsupplevelse tillsammans.
  Skulle jag vinna en burk så tycker jag att bronze-kulorna lät smaskiga!

 22. Oj, oj, oj. Det här låter ju för bra för att vara sant. Lakrits och choklad är den bästa kombinationen jag vet. Har inga som helst problem med att INTE dela en sådan kalender med någon. Jag kan fort tömma en hel låda själv dagligen. Förra året hade jag tänkt att köpa en kalender by Bülow, men jag klarade inte att unna mej det pga prisnvån på det de hade kvar i butiken jag besökte.
  Av lakritsburkarna är det nog Bronz som ser mest frestande ut, men alla skulle vara välkomna hem till lakrits-älskaren!
  Följer på instagram.

 23. Då både jag och min underbara sambo VERKLIGEN är både choklad- och lakrits-tokiga så skulle detta vara en toppen present att ge på fars dag – som vi sen kan njuta av tillsammans ❤
  Skulle vi ha turen att vinna men inte första pris, ja få skulle White Snowball vara den vi skulle vilja testa då den verkar väldigt fräsch!

 24. Jag skulle välja Black snowball, låter super gott!
  Jag vill vinna för som mamma har jag ju aldrig en kalender så det vore fint! Det skulle också bli en utmaning att bara öppna en lucka om dan;) bästa av allt är att ungarna inte gillar lakrits så jag slipper dela med mig!

 25. Älskar allt vad lakrits heter så en sådan här kalender hade verkligen varit helt perfekt för mig. Vet dessutom att december månad är väldigt stressig på jobbet så tanken på att få lite extra energi i form utav lakrits får mig att längta till december månad.
  Om jag skulle vinna pris 2-4 så låter bronze otroligt god.
  Lakritsfabriken & Bülow gör den i särklass godaste lakritsen som finns, så nu håller jag tummarna för vinst ?!
  Följer er båda på Instagram!

  @ingela.sundkvist

 26. Jag har alltid älskat lakrits i alla former men för tre år sedan fick jag diagnosen glutenintolerans/celiaki och som en riktigt laktrisälskare vet är det så är det för det mesta mjöl i lakritsgodis, detta till min stora sorg.
  Men! Då finns ju Lakritsfabriken som är min räddande ängel! ? Godaste lakritsen som jag någonsin smakat och dessutom glutenfri! Att få vinna en adventskalender med dessa ljuvliga juveler hade för mig gjort hela min jul ?
  Skulle jag vinna 2-4 pris så är det bronze som gärna skulle få komma och förgylla min vardag ?

 27. Det hade inte vart dumt att vinna en kalender till min lakrisälskade mamma. Att hon sen fyller år på julafton gör att det blir en perfekt present i förtid. Om jag inte vinner kalendern så vore bronze en perfekt present till mamma.
  Följer er på instagram, bengtsson_becca

 28. Åh det hade varit en dröm att ha en lakritskalender att dela med min farmor! Vi är båda lakrits älskare och denna skulle vara perfekt och även som ett litet tack för alla år hon lagt ner tid på en paket kalender till mig och min lillebror!
  Om jag inte vinner så skulle nog din favorit Bronze vara perfekt att ha som en av julgodisarna att bjuda på under julafton!

 29. Att en lakritskalender få vinna till min lakritsälskande sambo vore helt underbart. Jag skulle vilja ge honom en, men tyvärr sätter ekonomin stopp så om jag hade turen med mig så skulle han bli så glad och eftersom han betyder allt för mig vore det en så fin gåva.

  Skulle jag vinna en burk får det bli black snowball.

 30. En lakritskalender skulle passa mig fint eftersom ingen annan i familjen är så förtjust i lakrits – då fick jag ha den alldeles för mig själv. Har fått välja bort snabba kolhydrater och socker så choklad och sånt jag älskat tidigare går fetbort som döttrarna säger ;-). De får äta choklad och jag skulle gärna njuta av en smula lakrits varje dag i december. Bronze låter som en dröm!

  Följer på instagram (bolipen heter jag där)

 31. Min godisfavorit är lakrits och jag var gravid i 1,5 år inom 2 år och då får man bara äta 50 gram lakrits om dagen. Det var så frustrerande att bara få äta 50 gram varje gång. Nu har jag två fina små flickor och jag får frossa i lakrits igen. Dock efter att de somnat. Att vinna en lakritskalender hade definitivt mättat mitt lakritsbehov fram till jul. Black snowball hade inte varit så dumt det heller.

 32. Jag älskar att ge barnen, maken, vänner eller föräldrarna en kalender – men denna skulle jag faktiskt ge till mig själv! Har bestämt mig för att ta bättre hand om mig själv 🙂 I år ska vi också fira jul hemma efter att förra året resa iväg direkt på juldagen. Längtar redan efter jul och allt mys runt omkring! Om jag måste välja en av burkarna (alla låter toppengoda!!) så väljer jag Bronz 🙂

  Gillar på Instagram som en_popprinsessa & håller nu tummarna!

 33. Vilken drömvinst ❤️. Älskar lakrits men är glutenintolerant så har svårt att hitta glutenfri lakrits. Lågt blodtryck gör lakrits till en viktig medicin (har mer hjärtfel som kräver medicin som sänker blodtrycket ännu mer). Så försöker att alltid ha lakrits i väskan för att kunna ta så jag inte svimmar stup i ett ;-). Men är somsagt svårt att hitta glutenfri lakrits (och svårt att på sjukersättning ha råd med bra lakrits) så vore en dröm att vinna detta. Alla de andra smakerna lät goda så vilken som , om de också är glutenfria?

 34. Det vore kul att få vinna en lakritskalender till mig och mina arbetskamrater. Jag arbetar på ett äldreboende. Vi är sju stycken som arbetar på avdelningen. Varje dag arbetar 2 av oss på dagen och 1 på kvällen. Så det vore ju perfekt att varje dag får de som arbetar just den dagen dela på lakritsen. Och vi arbetar ju vardag som helgdag så varje dag kommer det ju vara några som öppnar asken. Till och med på julafton.
  Mitt Insta: piax61

 35. Glömde skriva att om vi vinner en burk med lakrits skulle jag vilja vinna white snowball till oss eftersom vi är flera som älskar ingefära i allt.

 36. Åh, alla lämnar så fina och rörande kommentarer! Jag har skamset nog ingen altruistisk motivation utan vill vinna av rent egoistiska skäl – för att lakrits är så otroligt gott. Sann historia: en gång graviditetstestade jag mig för att jag fick för mig att det inte var normalt att ha sådana enorma lakritscravings som jag periodvis har, men det var förstås bara sug i lilla lakritstarmen, ingen bebis. Lakrits är mitt favvogodis och min största last, helt enkelt!
  Jag skulle vilja testa den där brons-sorten om jag vann, den låter gudomlig…

 37. Åh jag älskar lakrits och jag fyller år den 25 oktober så det skulle bli en fin födelsedagspresent ? om jag vinner vill jag gärna prova bronz den låter spännande god/Marianne

 38. Ååååh som den lakritsälskare jag är vore detta en riktig dröm. Jag älskar adventskalendrar, gör egna och köper flera både till våra tre barn och till maken.. Tänk vad underbara våra decembermorgonar skulle bli om även mamman i familjen fick öppna en lucka.

  Håller alla tummar jag har och hoppas på tur.
  Black snowball låter god!

  Följer på Instagram (lillategelhuset)

 39. Till min man som precis mist sin far, svärmor som mist sin man och till övriga familjen som sörjer. En sån här kalender skulle bli ett litet ljus i mörkret – både maken och svärmor är stora lakrtisätare.

 40. Jag är barnsligt förtjust i lyxiga kalendrar och de här lakrits sorterna älskar jag!!
  Hoppas på tur!
  Gillar de mesta, men väljer Black snowball!

 41. Jag skulle bli så glad över denna vinst. Skulle dela den med min 16 åriga son som jag saknar i veckorna. Han är iväg på internat. Både han o jag älskar lakrits.
  Av burkarna är jag väldigt sugen på att smaka bronz

 42. Min fantastiska pappa är galen i lakrits och jag vill så gärna ge honom en sådan här! Tyvärr är den inte så studentekonomi-vänlig så denna tävlingen är ju bara det bästa som skulle kunna hända! Då kan hans decemberdagar förgyllas av mig även om vi är långt ifrån varandra. Ifall jag skulle vinna en burk istället, en perfekt fars dagspresent, tror jag han skulle uppskatta Bronz-smaken bäst. Den påminner om lakritstryfflarna jag gör varje jul. Receptet på de tryfflarna avslutas till och med med “Bjud pappa!”

 43. Jag skulle gärna vilja vinna en lakritskalender för att pigga upp mig själv lite grand under julmånaden. Jag har ingen särskild orsak utan bara att jag skulle bli otroligt glad.?

 44. Jag vill vinna lakritskalendern till min dotter. Hon har det väldigt jobbigt med en IBS-mage som protesterar mot det mesta hon tycker är gott. Men lakrits är hennes absoluta favorit och eftersom hon inte kan äta gluten skulle det här vara en helt perfekt överraskning till henne. Hon skulle bli så otroligt glad för en så härlig kalender. 🙂
  Om jag vinner andra-fjärde pris vill jag gärna ha 2017 BRONZ.

 45. Vem älskar inte lakrits, Jag bara älskar det så även min underbare make, så tänk om jag kunde överraska han med en Lakrits kalender då skulle han bli så lycklig, så även jag. Att kunna öppna en liten låda var dag gör hon så glad, hoppas på turen om inte kalendern vi vinna då passar det med en burk av Lakrits 2017 Brons ,,,,som du med hjärta rekomenderade så den vill jag o maken smaka o njuta av nu till Julen, då man vill ha lite smått o gott. <3

 46. Jag skulle vilja vinna lakrits kalendern (eller någon av dessa charmiga burkar) för jag provar nya kalendrar varje år och försöker komma fram till vilken som är den perfekta julkalendern. Att dela med min sambo eller att ha för sig själv 😉
  Önskar smaken “Bronz” av dessa burkar.
  *Håller tummarna* för ny smaksensation i år!

  Följer på Instagram som @ValkoinenEnkeli

 47. Jag skulle ge den till min fina svärfar. Han hjälper alltid till med allt möjligt. Han har renoverat vårat fina hus och finns alltid där för vårat barn och oss. Han älskar lakrits så detta skulle vara så roligt att kunna få bjuda honom på. Kunna få visa uppskattning för allt han gör.? Bronzer ?

 48. Följer på insta som @catspassions
  Både jag (och min man) älskar salt lakrits och skulle vilja lära oss mer om hela lakritksfamiljen, jag kan inte tänka mig ett bättre sätt en en adventskalender.
  Vinner jag inte kalendern men har lyckan med mig ändå vill jag mer än gärna smaka Black snowball

 49. Vilken överraskning det skulle bli och vad gott det skulle var att få njuta av lakrits varje dag fram till jul

 50. En lakridskalender skulle passa perfekt till advent för vår lakritsälskande familj ?

  Bronz

 51. Jag önskar att vinna en lakritskalebder för att det skulle ge mig ett tillfälle varje dag fram till jul som bara är mitt. Jag är den enda i familjen som gillar lakrits så jag skulle få ha den alldeles för mig själv. Det är de små stunderna av vila, återhämtning och egentid som får mig att orka fram till jul. Vinner jag en av burkarna önskar jag mig en vit burk fylld med lakritsnjutning!

 52. Förra året, på Julafton, miste vi vår mamma…det var en tung Jul <3
  Året i sig har inte varit lättare, nu närmar vi oss dagen hon blev sjuk och alla veckor däremellan innan Jul… Jag visar min kärlek så mycket jag kan till dem jag älskar, min man Mikael stod så stadigt och tryggt vid min sida, höll upp mig varje gång jag föll och ännu faller. Han älskar lakrits, denna skulle jag gärna ge honom <3 Eller, 2017 BRONZ.
  Som arbetslös är det dessa små guldkorn man inte riktigt får till.
  Ha en fortsatt fin höst,
  kram <3

 53. Jag tycker jag är värd denna kalender då jag just denna jul alltså från 1-24:e december tyvärr kommer ha mycket studier då jag pluggar till sjuksköterska och har endast fram till juni kvar innan jag är klar. Pluggar även i en stad som inte är min hemort vilket betyder att jag kommer ha svårt att hinna fira in julen med min familj och vänner. Denna kalender skulle ge mig en tröst till vardags och även helgerna kommande december då jag också ÄLSKAR lakrits!!! Plus lite extra energi till pluggandet såklart 😉 god en snart kommande jul ❤️

 54. Hej hopp

  Jag är avundsjuk på sonen som var år får öppna både present och godiskalender hela vägen till jul. Vore kul med en egen full med världens godaste lakrits. ?
  Black Snowball låter även den intressant.

  Ha det fint
  Tommy (axtommy på insta)

 55. Men vad har hänt? Jag har tappat julkänslan!!!
  Min jul brukar ju börja så smått redan i september. Och under oktober månad brukar jag definitivt se rött. Tomtar! Och julstjärnor! Ögonen brukar tindra ikapp med julbelysningen som plockas fram i butikerna.
  Men i år går jag runt mest pliktskyldigast och plockar lite förstrött bland julpyntet på Ikea. Det måste var något allvarligt fel på mig.
  Får nog akutbehandla med julmust, lussekatter och skumtomtar. Och kanske behövs det också en lakritskalender från Lakritsfabriken för att bota åkomman helt och hållet.
  En burk med årets julelakrids från Johan Bülow kan nog också räcka en bit på vägen.
  (1. Bronze Classic 2. Black Snowball 3. White Snowball)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here