Årets vackraste julkonsert!

0
202

Kanonrecension!

Som om jag inte redan var tillräckligt taggad inför julkonserten med Weeping Willows nästa helg! Enligt Aftonbladets recension av turnépremiären häromdagen har jag verkligen en fantastisk konsert att se fram emot! Men det är kanske inte helt oväntat; Magnus Carlssons röst är ju helt magisk och bandet är fantastiska live… 🙂

skarmavbild-2017-11-28-kl-23-02-27-1024x650
Bild lånad från Aftonbladet

Underbara julalbum!

Jag älskar deras deras julalbum från 2014; Christmas Time has Come men de senaste veckorna har det nysläppta minialbumet Snowflakes gått varm på mitt Spotify. Jag kan verkligen inte få nog av de finstämda låtarna och Magnus smäktande röst…

Årets bästa julalbum?

Längtar!

Nu kan jag knappt bärga mig trots att jag har en massa andra roliga juliga saker att längta efter innan det är dags för konsert; lucköppning i Snällkalendern i morgon, första advent med traditionsenligt glöggmingel och julskyltning på söndag och årets första riktiga julbord nästa fredag för att nämna några…

Tills dess får jag hålla till godo med spotify & en och annan video på Youtube… <3

DELA
Föregående artikelWHISKYKALENDERN HAR LANDAT.
Nästa artikelGör en enkel dörrkrans
Julpussar är en smällkaramell i bloggformat! Här får jag utlopp för all min julkärlek. Jag skriver om allt ifrån recept på julmat och -godis, till pysselinspiration, shoppingtips och trendspaningar! Välkommen att läsa!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here