Årets viktigaste adventskalender – Snällkalendern!

2
1386

Om du bara ska köpa en adventskalender i år så är mitt tips Snällkalendern. För 59 pix (+ eventuell fraktkostnad) får du den här härliga julkalendern!

Ingen vanlig kalender

På utsidan ser den kanske ut som vilken adventskalender som helst; rektangulär stadig kartong, ett fint vintermotiv och 24 numrerade öppningsbara luckor. Men det slutar inte där! Bakom varje lucka gömmer inte bara en fin liten bild, utan även en uppmaning till en god gärning för dina medmänniskor!

Perfekt familjeprojekt!

Vi hade den här kalendern hemma hos oss förra året och det blev ett riktigt mysigt litet familjeprojekt att dela med barnen! På morgonen vid frukost öppnade vi dagens lucka och till middagen alternativt vid läggdags på kvällen samma dag pratade vi om hur vi hade löst uppdraget, hur det kändes för oss själva själva och vad det fick för mottagande.

Bakgrunden

Här är en kort video där Nikki & Didrik (ungdomarna som kom på idén) förklarar sina tankar bakom projektet!

Dessutom går allt överskott från försäljningen till stiftelsen Friends arbete för att motverka mobbing. Är inte det bra så säg!? Kalendern finns att köpa på Friends hemsida,  www.snallkalendern.nu samt i alla Coops butiker runt om i landet.

Så, vad väntar du på? Löp & köp!! 🙂

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here