Gör en enkel dörrkrans

2
412

Gick förbi en blomsteraffär som hade så fina vintriga buketter som jag kunde helt enkelt inte motstå!

Det blev en eucalyptus bukett, kottar och någon slags tall?

Jag gillar verkligen de trendiga stilrena kransarna med en stor metallbåge. Jag hade liten aluminiumtråd liggandes som är superlätt att forma, även fast den är ganska tjock. Jämnade till den någorlunda och knöt sedan fast tallen med blomstertråd och sedan eucalyptus och lite kottar på det.

Jag gjorde en krans till fast utan någon grund och band ihop den lite som en midsommarkrans, tycker det blev fint också! Den här kransen hängde jag på dörren.

Den andra kransen tyckte jag passade bra att ha i vardagsrummet på väggen. Så kul att äntligen börja julpynta lite!

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here