ÅRETS JULKLAPPAR – NU ÄR JAG KLAR

0
448

Innehåller adlinks

 

GOD DAG.

Igår inhandlade jag de sista julklapparna (kanske?) och det blev faktiskt även några till mig. Jag passade på att köpa lite till nyår men då det inte blir så många julklappar i år så kommer jag slå in dessa till mig själv. Det blir lite roligare så. (alternativt är jag knäpp). Men jag behöver vissa grejer och jag kan försvara det lättare om jag slår in det i julklappar. Lite så. Ska vi titta på årets julklappar? Det är inte bara till mig men de som ska få dem läser inte den här bloggen, som tur var.

 

ETT PAR SNYGGA  KRITSTRECKSRANDIGA BYXOR.

Alltid snyggt och de här passar till fest såväl som i vardagen. Skön passform och kostar bara 299 kr. Med en tjock stickad tröja och du ser lagom klassisk ut. Utan att det för den delen kostar skjortan. Dessa hittade jag på Gina Tricot. Byxan heter Jenna och finns i fyra versioner.

 

julklappar

 

ÄNNU ETT PAR JENNA TROUSERS.

Dessa blir nog nyårsbyxorna. Jag tycker det är snyggare med klänning och tunna strumpbyxer men jag vet också hur mycket jag brukar frysa så this is the safe way to go. Ett par långkalonger under och jag kan fira in nyår i en timme om jag vill. Den här byxan kan jag använda i varje situation tänker jag. Passar till jobb, till fest, till vardags. Och de är tillräckligt mjuka för att gosa omkring i hemma. Även dessa från Gina Tricot.

 

MJUKA VELOURBYXOR.

Jag kommer bo i dessa byxor i vinter, otroligt sköna, fina och kändes som bra kvalité. Även dessa är från Gina Tricot. Älskar när mjukisbyxorna inte ser ut som just mjukisbyxor.

 

julklappar

PARTYTOPPEN TILL NYÅR

Till mina svarta byxor blir det lite glitter i form av en superglittrig topp. Den satt väldigt bra och kändes inte sådär obekväm som paljetter eller glitter kan göra. Denna blir perfekt på nyårsafton. Och som julklapp till mig själv.

 

DEN KLASSISKA SVARTA

Om jag får för mig att inte använda den guldiga så slog jag till på en mer sober men vacker blus som även den skulle passa bra på nyårsfesten. Klassisk, svart med en rosett och dekorativa knappar vid handlederna (syns inte här). Den här kan det nog bli om nyårsafton skulle bli väldigt kall men det betvivlar jag. Men den här kan jag ha vid fler fester.

 

julklappar

UGGS – 30% RABATT PÅ ELLOS IDAG 20 DEC

UGGs är nog något av det bästa som har hänt mina fötter. Jag älskar dem. Mitt senaste par, som jag köpte i London 2016, har nu börjat gå sönder lite eftersom jag är slarvig när jag tar av och på dem. Men jag och mina fötter älskar UGGs. De här kommer jag ge mig själv i julklapp. För det är jag värd efter det här året. Och jag passar givetvis på idag när det är 30% hos Ellos på alla skor. PS. De har även startat sin stora rea så passa på att fynda så här innan jul. DS.

 

julklappar

 

LJUVLIG PARFYM

Det här är en av mina favoriter, jag har tre som jag pendlar mellan. Tycker om att kunna ta på mig den doft som jag känner passar just idag. & den här älskar jag. Issey MiyakeL’eau D’issey Puré EdP. Nedsatt pris hos Lyko.se just nu.

 

RITUALS PRESENTBOX

Den här kommer jag ge bort till en vän. Jag älskar Rituals, det är nog mitt favoritmärke när det kommer till doftljus, bodyscrum, rumsspray, duscholja och mycket mer. & min absoluta favoritdoft är The Ritual of Sakura. I den här boxen får jag nästan allt jag vill ha. Body scrub, min hud älskar deras body scrub. Rumsdoften blir jag nästan beroende av. Doftljuset är min favorit. Hudkräm, handtvål, som är snygg att ha framme, och duschskum. Allt finns i det här paketet. Så den slår jag till på till en fin vän. Jag valde faktiskt den lite dyrare just för att få med doftljuset. Så värt det. Finns på Lyko.se

LYXIGT DOFTLJUS

Det här var nytt för mig men oj vilket lyxigt doftljus. Både förpackning och doft. Den fick följa med hem. Jag älskar som sagt Rituals och har gjort i många år. Det här blir en julklapp till mig själv. Finns på Lyko.se

 

 

ÖGONSKUGGA

MAC är ett av mina favoritmärken, för deras ögonskugga ger mycket pigment och håller länge. Jag gillar den här som jag både kan ha till vardags och fest. Ska jag på fest öser jag på med de lite mörkare nyanserna och highligtar upp med de skimrande färgerna. Den här hittar ni hos Lyko.se

 

ANASTASIA – ÖGONBRYNENS BÄSTA VÄN

Det här är den bästa ögonbrynspennan ni kan hitta för ett överkomligt pris. Den är inte billig, det är den inte, men så värd pengarna. Den finns med olika utformning på stiften men den här är min favorit. Den ger perfekta ögonbryn och en naturlig look. Den här köper jag också i julklapp till mig själv. Finns på Lyko.se

 

TILL NÅGON JAG TYCKER OM

Den här fina boxen ger jag till någon jag tycker om. Tycker storleken är bra eftersom personen inte använt Rituals innan och då är småförpackningar bra att starta med. Jag tycker Ritual of Samurai är en riktigt fin maskulin doft. Om man vet att ens tilltänkte mottagare gillar Ritual of Samurai så kan man köpa en större box. Det finns flera olika hos Lyko.se

 

julklappar

PARFYM TILL HONOM

En av mina favoriter när det kommer till herrparfymer. Issey Miyakes L’eau D’ssey Pure Homme. Den är helst förförisk och jag blir alltid lite rosig om kinderna när jag luktar på en man som doftar Isseys Pure Homme. Fräsch men ändå väldigt maskulin med träiga toner. Svårt att förklara men fantastisk.

 

Japp, det vara mina julklappar för i år, eller än så länge. Jag är riktigt nöjd och ska nu slå in mina fina julklappar. Det är ju halva nöjet. Vi ses senare.

Vill ni ha fler julklappstips så hittar ni det Här, Här och här.

 

DELA
Föregående artikelATT HA FROSSAT I JULIGHETER
Nästa artikelJULMARKNAD PÅ JAKRIBORG
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here