ÅRETS GUIDE TILL DE VACKARASTE ADVENTSSTJÄRNORNA

0
761

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

DAGS ATT KÖPA NY ADVENTSSTJÄRNA?

Om du ska köpa en ny adventsstjärna så kan du kika lite i min guide. Jag har tagit fram de jag tycker är allra finast. Och tänk på att man inte bara behöver ha adventsstjärnorna i fönstret utan kan hänga dem som smycken på väggar eller ställa dem mot en vägg.

 

 

SNÖBLOMMAN

Vackraste Adventsstjärnan från Watt & Veke hittar ni hos Ellos och ni hittar den HÄR. Fin att hänga i fönstret eller på väggen. Finns i två storlek 44 och 68 cm i diameter.

 

SOL FRÅN WATT & VEKE

Vacker och stilren stjärna som ska likna solen och ger ett härligt sken. Finns i två olika storlekar 44 och 60. Du hittar den HÄR.

¨

 

LISA

Den vackra adventsstjärnan Lisa från Watt&Veke. En av de mer populärare adventsstjärnorna just nu. En av årets vackraste stjärnor, Ni hittar den HÄR!

 

 

ISOBELL – ELLOS HOME ADVENTSSTJÄRNA

Vacker pappersblomma, vikt i en tredimensionell form. Placeras framför en vägg eller i fönstret. Kan användas med ljuskälla/sladdset max 5 W och liten sockel E14 (medföljer ej) och är lika fin tänd som släckt. Ø 46 cm. Den heter Isobell, Ni hittar dem här: Ellos

 

 

ROZEN

En stjärna som kräver sin plats, med långa armar och ett ännu längre ben. Denna vackra pjäs heter Rozen och kommer från Star Trading. Ni hittar den hos Ellos.

 

 

AINO 100 FRÅN WATT & VEKE

Aino 100 är en pappersstjärna helt täckt av små hål – som en stjärnhimmel i ditt hem. Den här kan jag tänka mig i år. Ni hittar denna röda skönheten HÄR.

 

 

ANDROMEDA

Andromeda är en riktigt stor adventsstjärna, den är 150 i omkrets. Det är en stjärna som kräver sitt fönster. Finns i flera färger så som vit, svart, beige m.f. Denna hittar ni hos Jotex

 

 

SOLVALLA

Den här tycker jag mycket om. Vacker stjärna i silver med många hål som ger ett vackert sken. Du hittar den HÄR.

Ja, det var några av alla de hundratals stjärnor som finns ute på marknaden. Om ni inte gillar någon av dessa stjärnor så kanske ni kan hitta någon annan hos Ellos eller Jotex

 

DELA
Föregående artikelBODY SHOP ADVENTSKALENDRAR OCH JULSORTIMENT 2020
Nästa artikelVINTERTID OCH EN JULIG UTFLYKT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here