BODY SHOP ADVENTSKALENDRAR OCH JULSORTIMENT 2020

0
1356

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

BODY SHOP JULEN 2020

Body shops kalendrar är underbara som vanligt, jag gillar temat med små hus och kartonger man kan ta ut och in i de dyrare varianterna. Sen är ju Body Shops mentalitet väldigt bra. I år kämpar alla karaktärer ”jämställdhet och miljön, de värnar om gemenskap och samhörighet och står för en rättvisare och vackrare värld.”

Adventskalendrarna kommer i tre olika storlekar och prisklasser. Något för alla. Och vill man inte köpa en hel kalender kan man passa på att köpa något ur Body Shops julkollektion. Vad sägs om bananshampoo eller ingefärsshampoo och balsam. Låter underbart tycker jag.

body shop adventskalender body shop adventskalender

 

MAKE IT REAL TOGETHER ADVENT CALENDER

Body Shops minsta kalender är stor i sitt innehåll. Vad sägs om Body butter, läppbalsam, badskum, shampoo och mycket till? Kalendern kostar 545 kr och ni hittar den HÄR.

body shop adventskalender body shop adventskalender

MAKE IT REAL TOGETHER BIG ADVENT CALENDER

Den här kalendern tycker jag om. Den har massor av juligt att titta på. Jag gillar tex nötknäppare och bilen (syns inte på den här bilden). Kalendern är full av gott för huden. Här hittar vi ansiktsmask, rengöring, duschgel, shampoo, balsam, body butter, läppsyl och mycket annat. Kalendern kostar 995 kr och ni hittar den HÄR.

body shop adventskalender body shop adventskalender

 

MAKE IT REAL TOGETHER ULTIMATE ADVENT CALENDER

Body Shops största och dyraste kalender är fullproppad med nyttigheter och härligheter för kropp och själ. Body butter, fuktighetskräm, duschkräm, shampoo, balsam, ansiktsmasker m.m Här får man mycket pang för pengarna. Kalendern kostar 1395 kr medan innehållet är värt 3130 kr. Ni hittar den HÄR.

 

body shop jul julkit body shop jul 2020

 

JULKAPPAR FRÅN BODY SHOP

Även om det inte blir någon kalender så kanske det blir en julklapp eller två. Eller att ge bort som gå-bortpresent. Body Shop har riktigt fina kit och enskilda produkter. Varför inte ge bort kittet med de tre hudlotionerna i dofterna Moringa, Mango och Almond & Honey milk. Kostar 180 kr och hittas HÄR.

Hela sortimentet från Body Shop hittar ni hos Body Shop men även hos Åhléns.

 

 

DELA
Föregående artikelSAFFRANSBISCOTTI – SOLSKEN PÅ BURK
Nästa artikelÅRETS GUIDE TILL DE VACKARASTE ADVENTSSTJÄRNORNA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here