VINTERTID OCH EN JULIG UTFLYKT

0
318

 

GOD MORGON MIN FINA LÄSARE.

Så var det vintertid och jag tycker det är rätt skönt, i alla fall att vinna en timme. Men jag är alltid förvirrad när jag vaknar, är mobilen och datorn uppdaterade och visar rätt tid eller vad är klockan? Som tur var har jag en osmart micro så via den kunde jag konstatera att allt var som det skulle. Det vet jag ju egentligen, har en jobbat inom IT sen 2005 så vet en ju det där. Ändå finns det alltid en liten smula osäkerhet.

Men nu är klockan kvart i nio och jag ska dricka morgonkaffe och titta på nyhetsmorgon. Senare idag ska jag på en julig utflykt och det ska bli kul, det är en tradition vid det här laget.

 

tävla med vellingeblomman vellingeblomman

 

2 MÅNADER – 1 DAG TILL JULAFTON

Det närmar sig med stormsteg nu, mindre än två månader till julafton och drygt en månad till det är dags att julpynta. Jag ser fram mot att se alla vackra ljus i lägenheterna och husen runt omkring mig, vackert pyntade uteplatser och trädgårdar. Ser fram mot dofterna, dofterna av kanel, saffran, glögg, gran, stearinljus och många många mer.

Jag ser fram mot att ställa fram ljusstakar och hänga upp adventsstjärnor. Öppna första luckan i mina adventskalendrar. Titta på julkalendern. Äta vörtbröd med julskinka och sötstark julsenap varje dag. Frossa i julmust, julgodis och Lussekatter. Och jag ser fram mot att titta på mina favoritjulfilmer Holiday, Love Actually, Die Hard, Tomten är far till alla barnen. Och jag ser fram mot att hitta någon ny film som kan läggas till favoriterna.

Men det är en liten bit kvar, men idag börjar jag julspaningen på riktigt. Det ska bli riktigt härligt. ❤️

 

DELA
Föregående artikelÅRETS GUIDE TILL DE VACKARASTE ADVENTSSTJÄRNORNA
Nästa artikelATT HA FÅTT MASSOR AV JULINSPIRATION
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here