Årets första Lussebulle och julmust.

2
291
Lussebulle och Apoterkarnes julmust
Lussebulle och Apoterkarnes julmust
ATT FÖRMIDDAGSFIKA MED LUSSEBULLE OCH JULMUST.

 

I går köpte mannen min årets första lussebullar. Ja det är ju inte som hembakade men för att vara den första så är vi rätt nöjda ändå. Speciellt när vi skrämde upp den lite i micron så att smakerna kom fram ordentligt. Det är ju inte som att de slösar med saffran i de där köbebullarna.

 

Lussebulle och abptekarnes julmust
Lussebulle och abptekarnes julmust

Juldrycksmässigt föredrar jag Coca-Cola eller Julmust light men då denna var den enda jag hittade igår så fick den duga fint. & det är ju inte varje dag en förmiddagsfikar så det var ju lite lyxigt.

Igår hann vi även smaka på Delicatoasken men det blir ett inlägg i kväll eller morgon om det. Nu ska jag förbereda lite baconlindade dadlar och ostkuber för mitt jobb som har seminarium med mingel och invigning av våra nya lokaler idag. Blir dock ingen längre sejour för min del. Jag har redan huvudvärk och skulle inte ha något mot att krypa ner i sängen igen. Men men, duty calls.

På återseende bloggisar.

 

/Heléne

 

2 KOMMENTARER

  1. Men åh, har du hittat lussebullar!? Jag är extremt sugen på att baka en sats men känns som om familjen lär mobba mig lite väl då haha! Ser helt underbart ut ju! 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here