ÄNTLIGEN FÖRSTA ADVENT

2
264

SÅ VAR DET FÖRSTA ADVENT

Hur går det med er pyntning? Jag är faktiskt inte klar. Började plocka fram massor av saker men insåg att det blev alldeles för plottrigt och försöker nu sortera ut och bort. Så ät det när man har för mycket julpynt och för lite plats.

Granen ska upp och dekoreras och förhoppningsvis kommer katten inte klättra i den. En kan alltid hoppas. Får återkomma om den saken.

 

Mellan pysslandet äter jag lite hembakade lussekatter, klappar riktig katt, lyssnar på julmusik, sorterar och försöker ta det lite lugnt. Jag verkar ha städat bort min kamera men den kommer säkert fram när jag får undan kartonger och bråte som nu upptar mina få kvadratmeter. Om inte annat får jag fotografera med mobilen sen, det går ju också bra.

Hoppas ni har en fin 1:a advent.

 

 

 

DELA
Föregående artikelINFÖR FÖRSTA HELGEN I ADVENT
Nästa artikel1 DECEMBER OCH JUL MED ERNST!
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Tack detsamma! Här hemma är det också för trångt och en hel del fina juldekorationer fick väljas bort i år. Fram kom i alla fall mina fina mässingsfärgade ljusstakar, en lysande krans till sovrummet, granen med guldiga och röda kulor samt mässinghängen som matchar toppstjärnan. På soffbordet står tre vita porslinsgranar med ledljus i och bredvid tv:n står ett par små vita hus, vita granar och höga ljusstakar med antikljus. Hemmet luktar pepparkaka av doftljuset som gömmer sig i köksfönstret samtidigt som jag gärna njuter av glögg och en lussebulle eller två!

    Så mycket julstämning redan, och jag älskar det! Ha en fin vecka 🎄💫

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here