INFÖR FÖRSTA HELGEN I ADVENT

0
272

 

KÄNNER NI DEN? JULSTÄMNINGEN KNACKAR PÅ DÖRREN, VILLAN, HUSKNUTEN, SLOTT OCH KOJA.

 

Idag börjar jag julstöket med julmusik och att städa undan sådans som inte ska vara framme under julen, det är skönt att få  byta lite av det vardagliga mot det juliga.

Jag sätter på sonosen och plockar frammana radiokanaler och hittar STAR FM. Som spelar julmusik dygnet runt.

I morgon kommer jag fixa det mesta hemma men jag måste känna in och pröva mig fram lite, vad som passar och så. Det får bli dagens utrymme,

Och, jag skiter i Blackfriday i år, jag vill varken trängas i varuhus eller på utlämningsställen. Svårt att handla juklappar då tänker ni. En annan dag, när det inte är mindre folk tror jag är det smartare koceptet.

Jag tar det lugnt i soffan och chillar mes lussekatter och höga doser av te. Men i morgon ska det skrivas ordentligt igen,

 

 

 

DELA
Föregående artikelPARFYM – BLACK MONDAY HOS LYKO
Nästa artikelÄNTLIGEN FÖRSTA ADVENT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here