1 DECEMBER OCH JUL MED ERNST!

0
182

 

GLAD FÖRSTA DECEMBER!

Nu är det tid att tända datumljuset, dofta in hyacinterna, äta ljuvliga pepparkakor. Och det gör vi naturligtvis allra helst med Ernst. Han var på nyhetsmorgon i morse och det finns väl ingen som han som kan se det positiva i mörka stunder. Känner att programmet kommer vara ett lyckopiller.

 

 

I år sänds det 4 avsnitt med Ernst, det brukar vara tre. Så mer Ernst i rutan i år alltså. Jag tackar och tar emot. Jag har uppfattat det som att det ska vara inriktning gammal jul, med lutfisk och annat som näsan alla åt förr i tiden. Spännande. Det blir nog lite historielektion utöver mat, pyssel och mys.

Ska ni titta?

Jul med Ernst börjar kl 20.00 i TV4 i dag den 1 december.

 

DELA
Föregående artikelÄNTLIGEN FÖRSTA ADVENT
Nästa artikelATT HA 2020 ÅRS JULGRAN – TADA
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here