ADVENTSKALENDRAR FÖR VUXNA 2017 DEL 2

0
10195
Advenstkalender
Adventskalender
Adventskalender
Bubblig Adventskalender

 

THE PIP STOP – SUPERSTAR SPARKLING ADVENT CALENDER

 

Det här är ju en kalender som heter duga. 24 små flaskor bubbel, en för varje dag från 1-24 december. Som tur var är de ju inte så stora för det går ju inte att vara på kanelen varje dag och om inte annat så kan man dela den på två tex. The PIP STOP har flera olika liknande kalendrar som tex en ölkalender eller varför inte en en Gin & tonic-kalender?

Den här kalendern blev snabbt uppmärksammad i både media och bloggvärlden men tyvärr skickade de inte till Sverige. Men Tina Gustavsson lyckades klura ut hur en kan beställa den till Sverige via bland annat Iconic Wines och Systembolaget så är ni intresserade, surfa in till henne och läs instruktionerna. Jag tycker att det är helt fantastiskt att hon tog reda på det, även om jag inte ska beställa nån eftersom jag redan har typ tre kalendrar. Kalendern kostar 1435 kr.

adventskalender
Chili Klaus adventskalender

 

CHILIÄLSKARNAS FAVORITKALENDER – FRÅN DEN BERÖMDE CHILI KLAUS

 

Den här kalendern är ju bara såååå grym. & då menar jag det i många bemärkelser. Chili Klaus är en kändis inom både enteertainervärlden som inom chiliälskarvärlden och säkert bland många fler. Bland annat har han haft tv-program i Danmark där han och en gäst testat några av världens starkaste Chilisorter. Det är fantastiskt kul att se. Den värsta Chili han provat var Carolina Reaper som räknas som världens starkaste. Det kan ni se HÄR.

Vi köpte två av hans chilikulor med lakrits och choklad för något år sen och valde då styrka 12 och styrka 15. Vindstyrka 12 innehöll habanero (en stark en) och vindstyrka 15 Carolina Reaper. Jag kan säga att jag stoppade in en 12:a i munnen och den kom ut lika snabbt igen. Jag hann knappt smaka på den innan jag trodde min mun skulle dö. Jag gissar att det finns en med vindstyrka 15 i den här kalendern och den är inte för veklingar. Men jag måste nog ändå säga att det är en av årets bästa kalendrar. Framför allt för den som tittar på när någon äter av innehållet 😀

Den här hittar ni på ChiliKlaus egen sida och den kostar 32 Euro.

 

Adventskalender
Body Shop Adventskalender

 

BODY SHOP – 24 DAYS OF BEAUTY ADVENT CALENDER

 

Body shops billigaste och mest ungdomsvänlig kalender (prismässigt alltså). Som vanligt fylld med 24 olika produkter från Body Shops sortiment som lipgloss, kräm etc. Denna hittar ni i Body Shops affärer samt på nätet. 495 kr.

adventskalender
Body Shop Adventskalender
BODY SHOPS – 25 DAYS DELUXE ADVENT CALENDER

 

Lite lyxigare, lite dyrare och dessutom en lucka mer än beautyversionen. Även här är det såklart Body Shops egen produkter som fyller kalendern och det är alt från smink till hudvård och lite anat smått och gott. Deluxeversionen kostar 795 kr och hittas precis som ovanstående i både butik och på nätet.

adventskalender
Body Shop Adventskalender

 

BODY SHOP – 25 DAYS ULTIMATE ADVENT CALENDAR

 

Lyxversionen av Body Shops tre versioner. Men smakar det så kostar det, 1195 kr men då innehåller den massor av härliga produkter och är en ett fan av Body Shop så är detta den ultimata kalendern. Här hittar en foundation, glitter, duschtvål. smink, body scrub etc. En december med denna blir nog en riktigt härlig december. Hittas på nätet och i butikerna.

adventskalender
Amorelie Adventskalander från Cool Stuff

 

 

adventskalender
Amorelie adventskalander från Cool Stuff

 

AMORELIE – EN EROTISK ADVENTSKALENDER.

 

Den här såg jag hos CoolStuff och även om jag personligen kanske inte skulle köpa den så tycker jag idéen är lysande. Kalendern passar för alla (som har åldern inne) hetro, homo, bi, tjej, kille, hen, transsexuella, singlar, par och mormoner. Dvs de allra flesta. Kalendern är supervacker med små lådor i olika storlekar som innehåller 24 överraskningar.  Det kan vara sexleksaker, massageoljor, ljus osv. Den som köper får se. Ni hittar den på CoolStuff och den kostar 1495 riksdaler.

adventskalender
Lyxig hudvårdskalender från Barbor

 

LYXIG HUDVÅRD FRÅN BARBOR

För den som gillar lyxig hudvård är detta IT-kalendern. Barbors adventskalender En adventskalender med 24 ampuller för ansikte, hals etc. Det är flera olika sorters ampuller fyllda med vätska för att boosta huden till max och få den att kännas underbar och lyxig. Ni hittar den hos Seth and Sally till ett bra pris, 959 kr.

Adventskalender
Adventskalender Dermosil
DERMOSILS ADVENTSKALENDER

 

Dermosils kalender kostar 475 kr och säljs från och med den 26:e oktober. Den finns i en begränsad upplägga av 5000 kr och innehåller hudvårdsprodukter, duschgel, nagellack etc. Likt Rituals och Bodyshop men ett annat märke.

 

Adventskalender Lakritsfabriken
Adventskalender Lakritsfabriken

 

LAKRITSFABRIKEN

 

Om ni har testat Lakritsfabrikens lakrits så vet ni hur underbar den är. Detta kommer bli en av mina kalendrar i år. Jag fastnar för lakrits och lakrits med choklad, det är tydligt. Jag älskar Lakritsfabrikens saltlakrits och skulle nästan kunna dö för en ask sådana 😀 Nu överdriver jag såklart lite men jo, jag älskar Lakritsfabriken. Den här är som en vanlig kalender, en godisbit av något slag gömmer sig bakom varje lucka. På Ninas Mat får du just nu dessutom 5% rabatt annars kan du hitta den på Lakritsfabrikens webbshop.

 

Japp, där hade ni några kalendrar till.  Det kommer komma ytterligare ett inlägg gällande adventskalendrar för det har verkligen exploderat av roliga kalendrar för vuxna de senaste åren. Men vi nöjer oss med dessa i inlägg numero 2. I nästa inlägg kommer det fler med lika stor spridning och blandning som i detta inlägg.

Hoppas ni hittade något ni gillade.

/Heléne

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here