Juleskum 2017 – med lingonsmak!

0
654

Den som känner mig vet redan att jag är en gottegris av stora mått, ni andra får reda på det nu.. 😉 Och tror ni att jag kan gå förbi en sån här korg i mataffären utan att det hamnar (minst!) en påse i min shoppingkorg?

Nä, precis, helt rätt. Framför allt inte när årets utgåva med smak av lingon ligger där och lockar!

Jag är en relativt stor konsument av juleskum och har oftast höga förväntningar på säsongssmakerna (även om klassikern med jordgubbssmak alltid är en hit). Förra årets smak av tomtegröt & kanel älskade jag, och clementinen från 2015 var helt i min smak!

Frågan är ju då, hur står sig årets juleskum i jämförelse med dessa två? Sådär skulle jag säga…

Och förstå mig rätt nu, Juleskum 2017 med smak av lingon är gott! Minst lika gott som originalet skulle jag säga, men den saknar det där lilla extra som jag upplever att de senaste årens smaker har haft.. Jämför man med originalet så är den snäppet syrlligare/friskare i smaken, inte riktigt lika söt. Utseendet däremot är en fullpoängare tycker jag! Lika snyggt rosa som originalet, men med grönt skägg (antar att det är för att anspela lite på lingonriset i skogen).

Så vad blir då utlåtandet? Jo, jag kommer absolut kränga i mig ett par påsar av den här innan julafton (och troligtvis några efter jul också), men jag kommer nog inte köpa på mig några extra påsar att spara i skafferiet som jag gjort med de två senaste smakerna..

DELA
Föregående artikelEn hållbar jul?
Nästa artikelADVENTSKALENDRAR FÖR VUXNA 2017 DEL 2
Julpussar är en smällkaramell i bloggformat! Här får jag utlopp för all min julkärlek. Jag skriver om allt ifrån recept på julmat och -godis, till pysselinspiration, shoppingtips och trendspaningar! Välkommen att läsa!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here