Jag har en slags lunchritual som jag tar till när jag behöver få en stunds sinnesro från jobbet: Jag kilar några minuter bort längs Drottninggatan och strövar runt planlöst inne på Lagerhaus. Det är något så trösterikt i att bli distraherad av PRYTTLAR och Lagerhaus har de senaste åren blivit min favoritplats för inspiration och idéer när det kommer till mitt hem. Du kan inte köpa lycka, men du KAN köpa saker som inspirerar dig till att fokusera på och sträva mot dina mål, amirite?

STRUNT SAMMA, låt oss glutta på mina favoriter från julkollektionen (som smygstartas i butik den 25/10).

Den här kudden skulle passa YPPERLIGT i min nya fåtölj, I gotta say. 🤔💞
Förra året började jag samla på sådana här granar. LÅT OSS SÄGA SOM SÅ ATT SAMLINGEN KOMMER ATT UTÖKAS I ÅR. Heeeeheh.

– Den sobra, naturliga skandinaviska julen är numera den vi kallar traditionell. De gröna tonerna skapar ett lugn och det röda, tillsammans med rosa och vinrött, är fina accenter. 

Therese Stråhle, Designchef Lagerhaus.

Klassisk dukning med lekfull vibe, för att REGLER ÄR TILL FÖR ATT BRYTAS.
”Festligt julgranspynt, stilrena julstjärnor, glittriga girlanger, presentboxar i julens trendfärger, stearinljus i olika varianter och klassisk julbelysning vid sidan av neonlampan är några av produkterna som ingår i kollektionen.”
Ingen jul utan en julmugg. ✔
Sötaste ljusstaken! ✨🎀
”I fokus på Lagerhaus står julstämning med tända ljus och gemenskap kring det dukade bordet. Man hittar mycket naturinspiration och Lagerhaus värnar om hantverket. Det doftar jul, det känns jul.”
Tror ni att mina grannar skulle misstycka om jag pyntade åtminstone trappan upp till mitt våningsplan såhär? SCREW BRANDFÖRESKRIFTER etc.
(OBS: Skämtar juuue, i juletid är det ju extra viktigt med brandsäkerhet, men ni fattar. OBS)
”Lagerhaus välkomnar till en värmande jul, med doftande glögg och glittrig gemenskap.” Notera texten på doftljuset, de måste ju ha haft min blogg i åtanke, eller hur???? Gulligt av dem.
ÄLSKAR att den klassiska färgskalan är tillbaka! Jag spinner som en nöjd katt inombords när jag ser arrangemang som detta. 😻

Nu kickar vi igång så smått, kompisar! Vad myyyysigt vi ska ha det! 💘

Vi hörs snart igen, till dess: Över och ut.

DELA
Föregående artikel8 MÅNADER AND COUNTING
Nästa artikel97 dagar till julafton
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here